OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...Νέα αιματηρή συμπλοκή αφγανών στο “hot spot” της Χίου: Μαχαίρωσε τον κουνιάδο του για... οικογενειακούς λόγους

Νέα αιματηρή συμπλοκή αφγανών στο “hot spot” της Χίου: Μαχαίρωσε τον κουνιάδο του για... οικογενειακούς λόγους



Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 - 22:22


Ένα κύμα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ «προσφύγων» σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις στο "hot spot "της ΒΙΑΛ στην Χίο.
Νέα αιματηρή συμπλοκή αφγανών στο “hot spot” της Χίου: Μαχαίρωσε τον κουνιάδο του για... οικογενειακούς λόγους
Συγκεκριμένα, δύο αφγανοί προσπάθησαν να λύσουν τις οικογενειακές τους διαφορές, με αποτέλεσμα ένας 31χρονος να τραυματίσει με μαχαίρι τον κουνιάδο του ηλικίας 17 ετών. Το περιστατικό αυτό, το οποίο συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, έρχεται να προστεθεί ως ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα παρόμοιων γεγονότων που συμβαίνουν σε διάφορα "hot spot" σ΄όλη την Ελλάδα.


Τα μαχαίρια κυκλοφορούν ελεύθερα και με άνεση ανάμεσα στους «πρόσφυγες», με αποτέλεσμα να υπάρχουν συμβάντα όπως το προαναφερθέν.
Και βεβαίως, ένα ακόμη ερώτημα το οποίο γεννάται, για πολλοστή φορά, είναι τι είδους πρόσφυγες (χωρίς εισαγωγικά) μπορεί να είναι άνθρωποι οι οποίοι κατάγονται από το Αφγανιστάν και ενώ έρχονται παράνομα στην Ελλάδα ξεκάθαρα για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον βαφτίζονται συλλήβδην από τα ΜΜΕ ως «πρόσφυγες», ενώ στην πραγματικότητα είναι λαθρομετανάστες λόγω της μη νομίμου εισόδου στην Χώρα μας.
Εκεί, όμως, που τελειώνει η λογική αρχίζει η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-aimathrh-sumplokh-afganwn-sto-hot-spot-ths-chiou#ixzz4NZP47Ilb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου