OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Το Κράτος ως προαγωγός του ρατσισμού και της ελληνοφοβίας

Το Κράτος ως προαγωγός του ρατσισμού και της ελληνοφοβίας



Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 - 07:25


Άρθρο στην "Αντεπίθεση"
Το Κράτος ως προαγωγός του ρατσισμού και της ελληνοφοβίας
Στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής συζητήθηκε την εβδομάδα που προηγήθηκε, σχέδιο νόμου της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, αναφορικά με την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού. Ένα άρθρο όμως, του εν λόγω σχεδίου, έκλεψε τις εντυπώσεις, δίχως βεβαίως για λόγους που θα αντιληφθείτε στη συνέχεια, να δει τα φώτα της δημοσιότητος όπως θα έπρεπε.


Στο άρθρο 50 του εν λόγω νομοσχεδίου λοιπόν, προβλέπεται το εξής εντυπωσιακό: απαλλαγή από το ΦΠΑ, αναδρομικά από την 1η Δεκεμβρίου του 2015, στις περιπτώσεις παράδοσης αγαθών και παροχής υπηρεσιών σε οργανισμούς και οργανώσεις που στοχεύουν στην κάλυψη αναγκών των προσφύγων!
Αφήνοντας κατά μέρος την οικονομική διάσταση του γεγονότος, καλούμε κάθε συμπατριώτη μας να ξαναφέρει στο νου του τις εικόνες των οργισμένων «δημοκρατών», πολιτικών και δημοσιογράφων, οι οποίοι κατήγγειλαν με ανείπωτη λύσσα τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τους δοκιμαζόμενους από τη φτώχεια Έλληνες, διανομές τροφίμων τις οποίες με περισπούδαστο ύφος καλούσαν «ρατσιστικές».
Εάν η διανομή τροφίμων -με έξοδα του κόμματος- σε Έλληνες συνιστά μια πράξη ρατσιστική, τότε η απόφαση του Κράτους για την απαλλαγή από το ΦΠΑ των αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες του «ανθρωπισμού» προς τους πρόσφυγες, τί είναι;
Θα μπορούσε κάλλιστα και μάλιστα θα ανακούφιζε εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, το Κράτος να έχει από μακρού χρόνου λάβει μια ανάλογη απόφαση για εκείνους που βοηθούν έμπρακτα τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Όμως όχι, η βοήθεια προς τους Έλληνες δεν είναι πράξη ανθρωπισμού σύμφωνα με την καθεστηκυία πολιτική ορθότητα. Τουναντίον, τέτοιες πρωτοβουλίες όχι μόνο δεν βρίσκουν αρωγό το Κράτος, αλλά βρίσκουν εμπρός τους την τιμωρία του Κράτους, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος εκείνος που ψηφίστηκε από τους «δημοκράτες» των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και ποινικοποιεί την βοήθεια προς τους εξαθλιωμένους Έλληνες.
Χαρακτηριστικό της βαθιάς «ανθρωπιστικής» υποκρισίας του συγκεκριμένου άρθρου είναι το γεγονός ότι με το εν λόγω σχέδιο νόμου, καταργείται η έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ ακόμα και για τμήματα του πληθυσμού που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης, όπως τα άτομα με αναπηρία και οι πολύτεκνοι. Αυτοί βλέπετε, είχαν την ατυχία να γεννηθούν Έλληνες.
Παρά ταύτα, οι θλιβερές μαριονέτες του ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος απεγνωσμένα επιχειρούν επί σειρά ετών να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πως η Χρυσή Αυγή προάγει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το εξής: το Κράτος προάγει τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων και επιπρόσθετα, προωθεί λόγω και έργω την ελληνοφοβία.
Αξίζει στο σημείο τούτο να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με επίσημες κυβερνητικές πηγές του υπουργείου Οικονομικών, το κόστος για το ελληνόφωνο Κράτος από την «προσφυγική κρίση» μόνο για το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο ως το τέλος του Δεκεμβρίου του 2015, ανήλθε σε 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Την ίδια περίοδο κατά την οποία το Κράτος του «ανθρωπισμού» δαπανούσε 1,8 δισεκατομμύρια για τους λαθρομετανάστες, απαιτούσε νέα δυσβάσταχτα φοροεισπρακτικά μέτρα για τους Έλληνες φορολογούμενους. Μεταξύ αυτών, η ξεκάθαρα «ανθρωπιστική» απόφαση του «δημοκρατικού» τόξου να υπαχθούν οι ιδιοκτήτες καφενείων σε χωριά κάτω των 2.000 κατοίκων στον Ο.Α.Ε.Ε., αντί του Ο.Γ.Α. ως ίσχυε μέχρι σήμερα.
Καθίσταται σαφές ότι ο Ελληνικός Λαός πληρώνει βαρύτατα την επιλεκτική ευαισθησία του εγχώριου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Την πληρώνει μάλιστα βαρύτατα σε μια περίοδο κατά την οποία η Πατρίδα στενάζει υπό τα απάνθρωπα Μνημόνια. Οι θυσίες του Ελληνικού Λαού μετατρέπονται σε προκλητικά προνόμια για τα κόμματα της ξενοκρατίας και την αγαπημένη και εξόχως κερδοφόρα μπίζνα, που ακούει στο όνομα «πρόσφυγες».
ΥΓ. Η ΝΔ δήλωσε οτι θα υπερψηφίσει τα άρθρα που αναφέρθηκαν ανωτέρω και προάγουν τον -κατά των Ελλήνων- ρατσισμό και την ελληνοφοβία. Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον "πατριωτισμό" της;
Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kratos-ws-proagwgos-tou-ratsismou-kai-ths-ellhnofobias#ixzz4FgZZbuD5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου