OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Σκοπός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι η υποδοχή των λαθρομεταναστών, αλλά η διαφύλαξη των συνόρων μας

Σκοπός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι η υποδοχή των λαθρομεταναστών, αλλά η διαφύλαξη των συνόρων μαςΠέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 - 23:21

      20
Σκοπός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι η υποδοχή των λαθρομεταναστών, αλλά η διαφύλαξη των συνόρων μας
Πριν από μόνο λίγες μέρες τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ελεγχόμενα από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέφεραν με ένα πνεύμα παράδοσης και αναπόφευκτης κατάστασης την απειλή του Ερντογάν για πιθανή κατάργηση της συμφωνίας του με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το λαθρομεταναστευτικό. Δηλαδή ο Ερντογάν απειλούσε ότι αν δεν γίνει κατάργηση της βίζας για τους τούρκους πολίτες προς την ΕΕ, τότε δεν θα δεχόταν άλλες επανεισδοχές λαθρομεταναστών στην Τουρκία! Όμως το πιο σημαντικό σημείο για την Ελλάδα που μάλλον δεν προβλήθηκε όσο θα έπρεπε ήταν ότι παράλληλα απείλησε ότι θα αφήσει άμεσα και 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες να περάσουν στην Ευρώπη! Φυσικά όπου σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρεται Ευρώπη εννοείται προφανώς και πρωτίστως η Ελλάδα με κίνδυνο εγκλωβισμού όλων αυτών στην πατρίδα μας.
Βέβαια με την σημερινή εθνοκτόνο πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ ο Ερντογάν δεν χρειάζεται να κάνει και κάτι παραπάνω για να βοηθήσει το λαθρομεταναστευτικό ρεύμα προς τη χώρα μας. Για παράδειγμα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία οι λαθρομεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο σχεδόν διπλασιάστηκαν σε ένταση.
Δείτε όμως τι πράττει η  κυβέρνηση της Βουλγαρίας. Σχεδιάζει να ανοίξει τάφρους και να υψώσει φράκτες στα σύνορά της με την Ελλάδα και την Τουρκία για να εμποδίσει οποιοδήποτε λαθρομετανάστη να εισέλθει στο έδαφός της! Αναλυτικά οι Βουλγαρικές αρχές σκοπεύουν να επεκτείνουν τον συνοριακό φράχτη μήκους 30 χλμ και ύψους 3,5 μέτρων στα βουλγαροτουρκικά σύνορα στα 240 χλμ της συνοριακής γραμμής που χωρίζει τις δύο χώρες. Δηλαδή σε όλη την συνοριακή γραμμή Βουλγαρίας-Τουρκίας! Παράλληλα η Σόφια επιδιώκει να διασφαλίσει τα νότια σύνορα προς την Ελλάδα με ένα φράχτη 484 χιλιομέτρων! Δηλαδή οι Βούλγαροι είναι προφανές ότι θα χρησιμοποιήσουν τις αστυνομικές και Ένοπλες δυνάμεις τους μαζί με στατικά εμπόδια για να ανακόψουν την ροή των λαθρομεταναστών στην χώρα τους!
Στην σημερινή Ελλάδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συνεργό την Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει σχεδιασμός αποτροπής των λαθρομεταναστευτικών ροών. Αντιθέτως οι αριστεροφιλελεύθεροι τους χτίζουνε τζαμιά και τους προσφέρουν σίτιση και στέγαση. Στον μέσο Έλληνα που υποφέρει εδώ και πολλά χρόνια από την κρίση των τριών μνημονίων προσφέρουν υπερφορολόγηση, συντάξεις πείνας, ανεργία και ανέχεια.
Άραγε υπάρχει μια δύναμη που να αντιδρά σε αυτή την κατάσταση; Και αν είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης να θεωρούσε καθήκον του να εφαρμόσει πολιτικές ανάσχεσης των λαθρομεταναστών; Υπάρχει και είναι η Χρυσή Αυγή! Σε πρόσφατο άρθρο του ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος  Μιχαλολιάκος επισημαίνει την πλήρη εμπιστοσύνη του στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως αποτελεσματικό μέσο ανάσχεσης της παράνομης εισόδου εκατομμύριων αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! 
Ενδεικτικά ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής αναφέρει τις σχετικές δράσεις
στην Βουλή των Ελλήνων που χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κατάθεση τροπολογιών που να απαλύνουν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους στρατιωτικούς στα περίφημα "hot spots". Επίσης μας υπενθυμίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε καταθέσει πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να θεωρείται η μη ελεγχόμενη είσοδος στην χώρα μας παράνομη πράξη και να τιμωρείται με φυλάκιση. Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής μας αποδεικνύει ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με δεκανίκι την Νέα Δημοκρατία λένε κατάφωρα  ψέματα στον Ελληνικό Λαό και ότι υπηρετούν ένα αντεθνικό σχέδιο, το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, το οποίο δεν θέλει εθνικά κράτη! 

Αναρωτηθείτε στην περίπτωση που είσαστε στρατιωτικός ποιό πολιτικό εθνικό κίνημα θα διαφύλαττε την στρατιωτική σας τιμή αναθέτοντας σας καθήκοντα εφάμιλλα της αποστολής σας; Και ποιο πολιτικό εθνικό κίνημα θα διαφύλαττε την υγεία σας και δεν θα σας εξέθετε σε μολύνσεις και επιδημικές αρρώστιες που έχουν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες από την Ελλάδα; Ποιο πολιτικό εθνικό κίνημα θα υπεράσπιζε αποτελεσματικά τα σύνορα της Ελλάδος από κάθε είδους συμμετρική και ασύμμετρη απειλή;  Τεκμηριωμένα απαντάμε ότι είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-enoples-dunameis-mporoun-na-diafulajoun-ta-thalassia-sunora-mas#ixzz4H4GuOJDL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου