OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ακόμα ένα “Ωραιόκαστρο”: Ούτε οι γονείς της Λέρου θέλουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία τους

Ακόμα ένα “Ωραιόκαστρο”: Ούτε οι γονείς της Λέρου θέλουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία τουςΤρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 - 17:04

      5
Ακόμα ένα “Ωραιόκαστρο”: Ούτε οι γονείς της Λέρου θέλουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία τους
Διαστάσεις… επιδημίας έχει πάρει η άρνηση Συλλόγων Γονέων να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών τους, φέρνοντας νευρική κρίση στους λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσίπρα και Καμμένο.


Μάλιστα, η άρνηση αυτή δεν είναι «καινούργια», μιας κι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλα τα ΜΜΕ την «έθαψαν». Και την «έθαψαν», διότι οι Σύλλογοι Γονέων και ο δήμαρχος της Λέρου δεν περιορίστηκαν μόνο στην άρνηση να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, αλλά πρότειναν συγκεκριμένες λύσεις – κατά την συνάντησή τους με τον προϊστάμενο Εκπαίδευσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που επισκέφθηκε το νησί τους για βολιδοσκόπηση της κατάστασης.
Έτσι, ο δήμαρχος πρότεινε –και οι Σύλλογοι Γονέων συμφώνησαν- τη δημιουργία σχολείου εντός του χώρου Κέντρου Υποδοχής, τεκμηριώνοντας την άποψη και την εναντίωση του για τους εξής λόγους:
Δεν είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο σύνολο της κοινότητας μας, αφού η προφορική διαβεβαίωση του Μουζάλα είναι ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα έχουν μεταφερθεί στη Στερεά Ελλάδα.
Ιατρικοί λόγοι: προέρχονται από χώρες με τελείως διαφορετικό υπόβαθρο ασθενειών και συνθηκών υγιεινής. Δεν είναι εμβολιασμένοι σύμφωνα με το Εθνικό μας Σύστημα Εμβολιασμού.
Κοινωνικοί λόγοι: καθώς στους ανθρώπους αυτούς υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το ρόλο της οικογένειας, τη θέση της γυναίκας...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ki-allo-wraiokastro-oute-oi-goneis-ths-lerou-theloun-prosfugopoula-sta-scho#ixzz4M7wkRVF5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου