OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κλάψα στο καθεστώς για την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Κλάψα στο καθεστώς για την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 - 13:32

      766
Κλάψα στο καθεστώς για την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!
Κακόμοιροι καθεστωτικοί, τι σας έμελλε να πάθετε...
Δεν έφταναν οι δημοσκοπήσεις και τα πραγματικά στοιχεία τους, που δείχνουν την ραγδαία άνοδο και δυναμική της Χρυσής Αυγής, ήρθε και το γεγονός ότι έχει σπάσει πλέον το απόστημα του τρόμου, που δημιούργησαν με τις διώξεις και τις δολοφονίες, με αποτέλεσμα ακόμα και επώνυμοι συνέλληνές μας να εμφανίζονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού της.
Η παρουσία του μεγάλου Έλληνα αθλητή, Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος δόξασε το Εθνόσημο με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους καθεστωτικούς λακέδες και να μην προκαλέσει συμπτώματα αλλεργίας στους επίδοξους καταστροφείς της Ελλάδος.
Μετά από ένα αρχικό «μούδιασμα» περίπου εικοσιτεσσάρων ωρών, η αρχή έγινε από αθλητικές ιστοσελίες που καυτηρίαζαν την παρουσία Γιατζόγλου στην εκδήλωση για τα 1000 φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή».


Την σκυτάλη πήραν ενημερωτικές ιστοσελίδες και φυσικά η «ομάδα τρόλ» του Σύριζα και άλλων αποκομμάτων, οι οποίες προέβησαν σε μαζικές διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον του Στηβ Γιατζόγλου.
Ο μεγάλος αθλητής απάντησε στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε μαζικά, καλώντας τους επιτιθέμενους άμα θέλουν να αγκαλιάσουν αυτοί τον Τσίπρα και ότι αυτός είναι με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Κάλεσε δε τα επιτιθέμενα «τρόλς» να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να δούν την αλήθεια!
Οι συγκεκριμένοι, βεβαίως, δεν πρόκειται να ξυπνήσουν, όμως ξυπνάει από τον λήθαργο ο Ελληνικός Λαός και ήδη στέλνει τα προμηνύματά του μέσω των δημοσκοπήσεων. Όπως το είπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής: «Ένας καινούργιος ήλιος ανατέλλει στην Ελλάδα μας, ο ήλιος της Χρυσής Αυγής»!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrhnos-kai-odurmos-sto-kathestws-apo-thn-parousia-giatzoglou-sthn-ekdhlwsh#ixzz4M7xJVbd9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου