OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Τα… ξαναμμένα «προσφυγάκια» και ο βιασμός της «αλληλέγγυας»

Τα… ξαναμμένα «προσφυγάκια» και ο βιασμός της «αλληλέγγυας»Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 - 16:23

      18
Τα… ξαναμμένα «προσφυγάκια» και ο βιασμός της «αλληλέγγυας»
Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ του βιασμού της 23χρονης Ελληνίδας από… ξαναμμένα «προσφυγάκια» στο προαύλιο του ΑΠΘ, αξίζει να σταθούμε σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.
1η) Τα τρία «προσφυγάκια» δεν ήταν περαστικά από τους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου - πριν από τον βιασμό - είχαν αρπάξει τις τσάντες δύο γυναικών, πάλι μέσα στο ΑΠΘ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον ότι «κάποιοι» (ποιοι άλλοι από τους «αλληλέγγυους»;) τους είχαν ενημερώσει ότι εκεί μέσα είναι «άσυλο» και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να φοβούνται την Αστυνομία και δεύτερον ότι δρούσαν με την άδεια του μαρξιστικού υποκόσμου που λυμαίνεται τους πανεπιστημιακούς χώρους.


2η) Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιασθείσα ίσως δεν ήταν εντελώς άγνωστη στους δράστες, καθώς ήταν εθελόντρια σε «δομές φιλοξενίας». Και προφανώς, τα «προσφυγάκια» έκριναν αρχικά ότι δε θα είχε αντίρρηση να τα «εξυπηρετήσει» και σεξουαλικά κι όταν διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ισχύει την υποχρέωσαν… Επιβεβαιώνοντας αυτό που ισχύει και στην Ευρώπη, ότι οι «εθελόντριες» είναι τα συνήθη θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους «κατατρεγμένους», που –λόγω κουλτούρας- αδυνατούν να εννοήσουν ότι μια γυναίκα που τους βοηθάει «δεν ψάχνεται»!
3η) Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για τον συνοδό της βιασθείσας. Άλλοι λένε ότι οι δράστες τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να βλέπει τις ασελγείς πράξεις τους κι άλλοι πως πρόλαβε να φύγει και να τρέξει να φωνάξει την αστυνομία. Λίγο δύσκολο να ισχύει το δεύτερο, καθώς πρώτα είχαν ληστέψει αυτόν, άρα τον είχαν ακινητοποιήσει. Όπως και να’ χει το πράμα, στάθηκε τυχερός (!) μέσα στην ατυχία του, γιατί τα «προσφυγάκια» -κάποια εκ των οποίων δεν κάνουν… διακρίσεις ανδρών, γυναικών και παιδιών και βιάζουν ότι… κινείται- θα μπορούσαν να βιάσουν κι αυτόν!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-janammena-prosfugakia-kai-o-biasmos-ths-allhlegguas#ixzz4M7w9lu7E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου