OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ βασανίζει ανήλικα παιδιά...

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ βασανίζει ανήλικα παιδιά

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 - 09:32


Είναι γνωστή η σιωπή των εγχώριων (και όχι μόνον) «αντιρατσιστών» για τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ,
 με την ξεκάθαρα ρατσιστική συμπεριφορά τους εναντίον των Παλαιστινίων.Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ βασανίζει ανήλικα παιδιά
Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά ήρθε ξανά στην επιφάνεια ύστερα από την καταγγελία της Παλαιστινιακής Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων (ΠΕΔΚ). Σύμφωνα με αυτήν, η συντριπτική πλειοψηφία των ανήλικων παλαιστινίων κρατουμένων στις φυλακές Μεγκίντο και Οφέρ έχει υποστεί ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια και σεξουαλικές επιθέσεις από τους ισραηλινούς αστυνομικούς κατά την διάρκεια της σύλληψης και ανάκρισης τους, διαδικασίας η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 90 (!) ημέρες, πριν μεταφερθούν σε κάποια φυλακή.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά αυτά έχουν αναγκαστεί να υπογράψουν
«ομολογίες» ή άλλα έγγραφα, χωρίς να καταλαβαίνουν το περιεχόμενο τους, το οποίο είναι γραμμένο στην εβραϊκή γλώσσα. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οι παλαιστίνιοι ηλικίας κάτω των 18 ετών στις φυλακές Οφέρ ήταν 28, οι μισοί από τους οποίους δεν ήταν μεγαλύτεροι των 14 ετών!  Αυτή την στιγμή, οι ανήλικοι παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές είναι 340, με τους 19 από αυτούς να έχουν φυλακιστεί υπό το καθεστώς της διοικητικής κράτησης. Πριν τον Οκτώβριο του 2015, όταν ξεκίνησε η νέα εξέγερση της παλαιστινιακής  νεολαίας κατά της ισραηλινής κατοχής, δεν υπήρχαν ανήλικοι διοικητικοί κρατούμενοι, καθώς ο τελευταίος είχε απελευθερωθεί το 2011.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανήλικων κρατούμενων στην φυλακή Οφέρ προέρχεται από το στρατόπεδο παλαιστινίων προσφύγων Αίντα, δίπλα στη Βηθλεέμ της Δυτικής Όχθης. Τον τελευταίο καιρό, το συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει μπει  στο μάτι των σιωνιστών, οι οποίοι εισβάλλουν συχνά-πυκνά και συλλαμβάνουν παιδιά που συμμετείχαν σε συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό στην ευρύτερη περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί η περίπτωση του 14χρονου Ταμίρ Αμπού Σαλέμ, ο οποίος συνελήφθη από τους σιωνιστές πριν από ένα χρόνο στο στρατόπεδο Αίντα και εκάστοτε βρίσκεται φυλακισμένος στη φυλακή Οφέρ, καθώς είπε σε εκπρόσωπο της ΠΕΔΚ ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες τον πυροβόλησαν και αμέσως μετά τον γρονθοκόπησαν με μανία στο πρόσωπο. Η μόνη ιατρική περίθαλψη που έλαβε από τότε που φυλακίστηκε ήταν παυσίπονα κι αυτά περιστασιακά.
Η άρνηση παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους παλαιστίνιους κρατούμενους στο Ισραήλ είναι συνήθης πρακτική του ρατσιστικού αυτού κράτους που αποσκοπεί στην φυσική εξόντωση των κρατουμένων. Δεν είναι λίγοι οι θάνατοι παλαιστινίων κρατουμένων που έπασχαν από σοβαρές ασθένειες επειδή το Ισραήλ αρνήθηκε να τους χορηγήσει κάποια θεραπεία, αφήνοντας τους αβοήθητους. Αυτοί οι θάνατοι μόνο ως δολοφονίες μπορούν να μετρηθούν και να καταλογιστούν στο ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ, το οποίο όμως μένει στο απυρόβλητο των ψευτοαντιρατσιστών για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-ratsistiko-kratos-tou-israhl-basanizei-anhlikous#ixzz4O5jIWy4i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου