OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Έκπτωση Ντογιάκου από την Εισαγγελία Εφετών βάσει του νόμου - Πανικός στα συστημικά παπαγαλάκια!

Έκπτωση Ντογιάκου από την Εισαγγελία Εφετών βάσει του νόμου - Πανικός στα συστημικά παπαγαλάκια!Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 - 14:56

      48
Έκπτωση Ντογιάκου από την Εισαγγελία Εφετών βάσει του νόμου - Πανικός στα συστημικά παπαγαλάκια!
Στα χέρια του επίορκου Ισίδωρου Ντογιάκου βρίσκεται πλέον η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου που τον καθιστά οριστικά έκπτωτο. Είκοσι περίπου ημέρες μετά την σκανδαλώδη επανεκλογή του ο “παναθηναϊκάκιας”  καλείται να αφήσει το πόστο του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πανικός κατέλαβε στα συστημικά παπαγαλάκια με πρώτη και καλύτερη την Μάνδρου που μετέδωσε το ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για "απρόσμενη εξέλιξη" και "πρωτοφανή απόφαση", ενώ πρόκειται για ξεκάθαρη τήρηση του νόμου!
Άγνωστο παραμένει η επόμενη κίνηση, αφού στα δικαστικά χρονικά δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη περίπτωση. Έτσι δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί αν τη θέση του επικεφαλής θα λάβει ο δεύτερος σε ψήφους εισαγγελέας Εφετών, Αντώνης Λιόγας, ή θα επαναληφθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προϊσταμένου.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές τον περασμένο μήνα, είχε επιβληθεί στον Ισίδωρο Ντογιάκο ποινή στέρησης μισθού για 40 ημέρες, η καθαρογραφή της οποίας οδήγησε στην απομάκρυνσή του.
Παραθέτουμε για μια ακόμη φορά το ηχητικό ντοκουμέντο με τις εντολές Σαμαρά προς "παναθηναϊκάκια" για την παράνομη προφυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής:




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-eisaggelias-efetwn-o-panathhnaikakias-entolodochos-tou-samara#ixzz4M7s9c1Mn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου