OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

«Μειοψηφία» λέει ο Φίλης: Το 90% των γονιών του Δήμου Βόλβης αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους στο «σχολείο» του Σύριζα!

«Μειοψηφία» λέει ο Φίλης: Το 90% των γονιών του Δήμου Βόλβης αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους στο «σχολείο» του Σύριζα!Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 - 18:36

      4
«Μειοψηφία» λέει ο Φίλης: Το 90% των γονιών του Δήμου Βόλβης αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους στο «σχολείο» του Σύριζα!
Πρόσφατα ο Φίλης χαρακτήρισε τους γονείς που αντιδρούνε στην πολιτική Σύριζα, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους ως «εξαιρετικά μειοψηφικές καταστάσεις», προκειμένου να δικαιολογήσει την απολυταρχική απόφασή του να τους επιβάλλει την ιδεοληψία του.
Ας δούμε τι ακριβώς είναι «μειοψηφία» - Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Σχολείου Προφήτη δήμου Βόλβης, Σωτήρης Τσιομπάνης: «Ήλθαν στο σχολείο 13 από τους 130 μαθητές σήμερα. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι αύριο θα έλθουν κανονικά όλα τα παιδιά. Πάντως και σήμερα τα μαθήματα γίνονται κανονικά, για τα παιδιά που ήλθαν»
Κοινώς, 90% των γονιών και μαθητών αντιδρούν στην προοπτική να μετατραπεί το σχολείο και οι αίθουσες διδασκαλίας των παιδιών τους σε ένα ιδιότυπο "Hot Spot" για ανήλικους και «ανήλικους» λαθρομετανάστες με όλα τα παρελκόμενα όπως επιδημίες φυματίωσης, ηπατίτιδας και άλλων ασθενειών που είχαν εκλείψει στην Ελλάδα.


Και όλα αυτά αφότου ο Διευθυντής του Σχολείου τους παρέθεσε τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για δήθεν εμβολιασμό των πάντων, επιχειρήματα τα οποία διαψεύδονται από την πραγματικότητα των πάμπολλων κρουσμάτων και φυσικά δεν πιστεύουν οι γονείς.
Ενδεικτικό της οπτικής με την οποία προσεγγίζει το εν λόγω ζήτημα η κυβέρνηση ήταν και η δήλωση του διορισμένου από τον Σύριζα Περιφερειακού Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος είπε: «Μιλήσαμε με τους γονείς και για τα θέματα ασφάλειας και υγιεινής, παρόλα αυτά υπάρχουν μεμονωμένοι γονείς που συνεχίζουν να αντιδρούν».
Ως «μερίδα γονέων» αντιμετωπίζουν την άποψη του 90% των γονέων, προκειμένου να την απαξιώσουν και να την αγνοήσουν, υιοθετώντας τις απόψεις των ΜΚΟ και των συριζαίων που μιλάνε εκ του ασφαλούς, αφού τα δικά τους παιδιά είναι στα «κολέγια» μακριά από τις επικίνδυνες συνέπειες των πολιτικών των γονέων τους ή σε καταλήψεις και γιάφκες, όπως δείχνουν αναρίθμητα παραδείγματα «αντιφασιστικής δράσεως» υπουργικών γόνων.
Αλλά δεν θα τους περάσει! Οι Έλληνες έχουν τον πολιτικό φορέα που τους εκπροσωπεί στην Βουλή και επιτέλους ακούγεται η φωνή τους: Την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meiopshfia-leei-o-filhs-to-90-twn-goniwn-tou-dhmou-bolbhs-arnhthhkan-na-ste#ixzz4MnUON8X7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου