OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Μέχρι και ο Ψυχάρης κράζει τον Μητσοτάκη: “Παλτό” ο Κυριάκος!

Μέχρι και ο Ψυχάρης κράζει τον Μητσοτάκη: “Παλτό” ο Κυριάκος!Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 - 18:57

      4
Μέχρι και ο Ψυχάρης κράζει τον Μητσοτάκη: “Παλτό” ο Κυριάκος!
Ο χαρακτηρισμός «παλτό», τον οποίο πρώτος ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε αποδώσει στον νυν αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, φαίνεται ότι του ταιριάζει απόλυτα. Όταν, μάλιστα, οι επικρίσεις εναντίον του έρχονται από πρώην βουλευτή της ΝΔ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον σύγχρονο εκπρόσωπο του Μητσοτακαίικου στην ηγεσία της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα από «Το Παρόν», το οποίο υπό τον τίτλο «Ψυχάρης κατά Κυριάκου!» γράφει τα εξής: «”Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει το επικοινωνιακό ταλέντο του κ. Τσίπρα. Το πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί είναι η απογοητευτική εικόνα του κόμματός του. Τα άδεια έδρανα της Βουλής ακόμη και όταν ο ίδιος μάχεται τον κ. Τσίπρα είναι τραγικά. Όπως τραγικές είναι φωτογραφίες από παραλίες που ανεβάζουν βουλευτές του αντί να βρίσκονται στη Βουλή”.


Ποιος τα λέει αυτά; Όχι κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ. Ο Ανδρέας Ψυχάρης, γιος του Σταύρου, στο άρθρο του που είχε την περασμένη Κυριακή στο «Βήμα» του».
Όταν και οι υποστηρίζοντες τη ΝΔ (και μάλιστα ο Ψυχάρης) κινούνται στην γραμμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και χαρακτηρίζουν επί της ουσίας κι αυτοί «παλτό» τον Μητσοτάκη, είναι ολοφάνερο ότι η κλασική έκφραση του πατέρα του «δεν μπορεί το παιδί…», αυτή την φορά βρίσκει ενσάρκωση (μετά τον Τζέφρυ) στο πρόσωπο του Κυριάκου.
Η νέα τραγελαφική παρουσία του την Δευτέρα στην Βουλή επιβεβαιώνει το πασιφανές του χαρακτηρισμού του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον νυν πρόεδρο της ΝΔ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akomh-kai-o-psucharhs-thewrei-palto-ton-mhtsotakh-dikaiwsh-tou-archhgou-ths#ixzz4MnUkkzIm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου