OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Ένα, δύο, τρία, πολλά Ωραιόκαστρα για την Πατρίδα και την Ελευθερία! ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Παππάς: Ένα, δύο, τρία, πολλά Ωραιόκαστρα για την Πατρίδα και την Ελευθερία! ΒΙΝΤΕΟΤρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 - 16:42

      1
Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατακεραύνωσε την μνημονιακή κυβέρνηση για το υπερταμείο ξεπουλήματος.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
"Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο αποτελεί συνέχεια των μνημονιακών υποχρεώσεων της εντολοδόχου κυβέρνησης των δανειστών και τοκογλύφων. Περιλαμβάνει μέτρα, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό, γιατί τα νέα μέτρα, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Μέτρα όπως η αύξηση των κρατήσεων υγείας για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, δυσβάσταχτες επιβαρύνσεις για τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, τα τουριστικά καταλύματα χωρητικότητας έως 10 δωματίων. Μέτρα που πλήττουν καίρια τους νέους επαγγελματίες που είχαν την δυνατότητα καταβολής μειωμένων εισφορών για τα πέντε πρώτα χρόνια ασφάλισής τους. Και πλήττει τους νέους επαγγελματίες, τον κλάδο αυτών των τολμηρών νέων επαγγελματιών που επένδυσαν σε ένα κατάστημα  σίτισης ή καφέ.

Τι να πούμε για τον πρωτογενή τομέα; Οιαδήποτε παραγωγή πρωτογενής στην Ελλάδα χάριν των ευρωπαϊκών επιλογών Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, έχει σβήσει στην χώρα. Κάποτε ο απλός κόσμος σε καθημερινές συζητήσεις πολιτικές έλεγε την φράση «Θα μας καταντήσουν τα γκαρσόνια της Ευρώπης». Και η πικρή αλήθεια είναι πως ακριβώς έτσι συμβαίνει και όλοι αυτοί είχαν απόλυτο δίκιο. Η Πατρίδα μας αποτελεί πλέον μια χώρα φτηνού τουριστικού προορισμού, χωρίς υποδομές που θα έπρεπε να βρίσκονται στα χέρια του δημοσίου συμφέροντος.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μεταβιβάζετε με το επιπλέον μνημόνιο που μαζί ψηφίσατε τον Αύγουστο του 2015, όλη την δημόσια περιουσία μέσω του υπερταμείου σε ιδιώτες και μάλιστα έναντι ελαχίστου τιμήματος. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αξία της οποίας υπερέβαινε τα 300-400 εκατομμύρια ευρώ. Υπήρχε προσφορά από τους φίλους της ρωσικής ομοσπονδίας, για να πουληθεί τελικά 45 εκατομμύρια ευρώ στους Ιταλούς, πέντε εκατομμύρια λιγότερα απ’ ό,τι πουλήθηκε το γιοτ της κας. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.
Για μας τους Εθνικιστές, τους Έλληνες πατριώτες, δεν χωρά καμία συζήτηση πάνω στα θέματα αυτά. Η Υγεία, η Παιδεία, οι Συγκοινωνίες, οι Επικοινωνίες, η Ενέργεια, η Εθνική Άμυνα, η Κοινωνική Πρόνοια αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα της κοινωνίας και πρέπει να ανήκουν σε όλους μας και σε κανέναν αργυρώνητο κεφαλαιοκράτη ιδιώτη, Έλληνα και ξένο.
Μόνο έτσι θεμελιώνεται η προοπτική της Εθνικής Ανεξαρτησίας, η οποία αποτελεί το όραμα και τον σκοπό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Συμπληρώνω, λοιπόν, ότι εκτός αυτών που προανέφερα, δια του υπερταμείου στους ιδιώτες θα περάσουν με το νομοσχέδιο οι δημόσιες επιχειρήσεις ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΕΗ και ΕΛΒΟ. Ένα ακόμη βήμα προς την ολοκλήρωση της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και της απεμπόλησης του δικαιώματος του κρατικού ελέγχου, όπως πρέπει να γίνεται σε ένα ευνομούμενο κράτος, όπως επί στρατηγικών τομέων της οικονομίας μας, όπως είναι οι μεταφορές, η ενέργεια, η πολεμική βιομηχανία. Αλλά κυρίες και κύριοι δεν σας αρκεί μόνο αυτό. Δεν αρκεί που εσείς, οι υπερασπιστές και σημαιοφόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του μνημονίου, ξεπουλάτε από κοινού, κομμάτι – κομμάτι την εθνική περιουσία. Δεσμεύσετε την χώρα μας, κι έχετε το θράσος να ομιλείτε ότι δεν κάνετε πώληση αλλά παροχή για 99 χρόνια την δημόσια περιουσία των Ελλήνων.
Από κοινού ψηφίσατε την εκποίηση, την πώληση του Ελληνικού σε ιδιώτη. Το Ελληνικό, «το φιλέτο» που έλεγε ο Σαμαράς το 2012 -2013. Χρειάστηκαν 3 χρόνια για να πραγματώσετε εσείς οι Αριστεροί το όραμα ενός Δεξιού. Εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε ούτε νεοκομμουνιστές, ούτε νεοφιλελεύθεροι. Είμαστε Έλληνες πατριώτες που πιστεύουμε στην Πατρίδα και αγωνιζόμαστε για την πρόοδο και το συμφέρον του Λαού.
Για μας, το να προστατεύεις την οικογένειά σου, την υγεία και πρόοδο των παιδιών σου, το να προστατεύεις το σπίτι σου και την περιουσία σου αν έχεις, το να τηρείς τις παραδόσεις και να παραλαμβάνεις την σκυτάλη της ελληνικής Ορθοδοξίας από τους γονείς σου, το να είσαι περήφανος όταν κυματίζει η γαλανόλευκη, όλα αυτά που για όλους εσάς αποτελούν «ξενοφοβία» και «ρατσισμό». Για μας είναι ό,τι πιο τίμιο και αγνό, ό,τι πιο φυσικό. Τίμιο και αγνό είναι να προστατεύεις την οικογένειά σου, την Φυλή σου και την Πατρίδα σου, τις πιο ιερές έννοιες σε αυτήν την ζωή. Όποιος πάει κόντρα σ’ αυτές, πάει κόντρα στην ίδια του την φύση. Αυτό ακριβώς που κάνετε όλοι εσείς. Δεν αρκεί που καταστρέφετε την ελληνική οικονομία, χαρατσώνετε και σκλαβώνετε τους Έλληνες, εκποιείτε την περιουσία τους, φτάνετε στο σημείο να ξεγυμνώνετε την Πατρίδα μας από την εθνική της ασφάλεια.
Και το λέγω τούτο διότι την στιγμή που συζητάμε και γίνεται γνωστό στον κόσμο που μας ακούει το συμπληρωματικό σχέδιο εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, το νομοσχέδιο το σημερινό δηλαδή, στα κρυφά, χωρίς δημοσιότητα, με την ένοχη σιωπή συγκυβέρνησης και αντιπολίτευσης, καθώς και με την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ συντελείται ένα σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους, μία εθνική προδοσία. Ακούστε, λοιπόν, και δεν το λέω σε σας, γιατί εσείς τα κάνετε αυτά, το λέω στον ελληνικό λαό για να κατανοήσει το έσχατο σημείο στο οποίο φτάνει πια ο προδοτικός και αμαρτωλός κύκλος της μεταπολίτευσης.
Ελληνίδες και Έλληνες, ο εναέριος χώρος της Ελλάδος παραχωρείται σε ιδιωτική εταιρεία. Η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και η Δεξιά των ΑΝΕΛ πωλούν την εθνική μας ανεξαρτησία έναντι ενός ακόμη «δανείου» των καταχρεωμένων κομμάτων τους. Οι υπάλληλοι των μνημονίων με τον τρόπο αυτό παραχωρούν και την υφαλοκρηπίδα, αφού η υφαλοκρηπίδα των νησιών καταργείται!
Η κυβέρνηση δια του υπουργού της κ. Σπίρτζη ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Πολιτικής Αεροπορίας ότι κατόπιν εντολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο έλεγχος του FIR Αθηνών δεν θα γίνεται πλέον από την Πολιτική Αεροπορία αλλά θα συσταθεί μια Α.Ε. η οποία θα μπει στο υπερταμείο και θα παραχωρηθεί σε ιδιώτη. Το θέμα ξεκίνησε όταν η Ελλάδα συνυπέγραψε μαζί με τους ευρωπαϊκούς της εταίρους, την Νορβηγία και την Ελβετία, τον Κανονισμό του «Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οργανισμού (Single European Sky). Έναν Κανονισμό που ενώ αρχικά προέβλεπε την ελευθερία των αερομεταφορών στον Ευρωπαϊκό Εναέριο Χώρο, τελικά εξελίχθηκε σε Κανονισμό διαχείρισης και ελέγχου του Ευρωπαϊκού Εναέριου Χώρου. Ιδού για τα πρακτικά η σαββατιάτικη εθνική εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου με το ανάλογο αποκαλυπτικό δημοσίευμα «Ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας- Σε ιδιώτες το FIR Αθηνών».
Αυτό είναι το αίσχος, η εθνική προδοσία που ακολουθεί την αρχική προδοσία της μεταπολίτευσης και του Καραμανλή με τον Αττίλα 2. Και φυσικά γεννώνται ερωτήματα, τα οποία είναι για μας τους Εθνικιστές αυτονόητα. Και πάλι προς διευκόλυνση των Ελλήνων που μας βλέπουν θα αναφέρω μερικά. Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και τροποποιήσεις με την πώληση κατ’ ουσίαν του εναερίου χώρου μας, σε θέματα της εθνικής μας ασφαλείας; Σε περιόδους κρίσεων ποιος θα είναι ο ρόλος του ιδιώτη Service Provider; Οδηγούμεθα σε νέες εθνικές υποχωρήσεις στο Αιγαίο μέσω ενός κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της παραχώρησης του FIR σε ιδιώτη; Κλείνοντας, να τονίσω ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, η Χρυσή Αυγή, συμβάλλει καθοριστικά στο μέγα ζήτημα των «κόκκινων δανείων». Με ποιο τρόπο;
Χθες δεν κάνατε δεκτή την τροπολογία μας που προβλέπει να προηγείται ο δανειολήπτης του Fund, δηλαδή να γίνεται πρώτα πρόταση στον ιδιοκτήτη του ακινήτου στην τιμή που θα αγόραζε το Fund. Ηρθαν λοιπόν σήμερα οι ΑΝΕΛ, και αντιγράφουν αυτή την τροπολογία της Χρυσής Αυγής , και προσμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξή της μέχρι την ψηφοφορία. Τόσο δημοκράτες είστε όλοι σας; Ας είναι!
Εντιμότης και ηθική διακρίνει εξάλλου τους ΑΝΕΛ, τον Πρόεδρό σας και εσάς. Τζάμπα μάγκας ο εμπνευστής της έκφρασης στα 4 και η είσοδός του στην επόμενη βουλή όλα δείχνουν πως θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός θέτοντας τέρμα στην εξαπάτηση των πατριωτών που των ψήφισαν. Κύριε Πάνο Καμμένε, στολές τέλος! Τώρα πια μόνο τις απόκριες!
Κυρίες και κύριοι, η Ελλάς είναι μια κατεχόμενη χώρα. Είναι ηττημένη σε έναν οικονομικό πόλεμο, ηττημένη χάρις στους πεμπτοφαλλαγγίτες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Είναι μια χώρα που ξεπουλήθηκε, μια Μπανανία κυριολεκτικά, όπου οι κρατικές δομές λειτουργούν χάρις στην τύχη και στην φιλοτιμία κάποιων κρατικών υπαλλήλων. Μια χώρα κατεχόμενη σε θάλασσα, γη και αέρα. Στο Αιγαίο μας αλωνίζουν τα γεράκια του ΝΑΤΟ με πρόσχημα την λαθρομεταναστευτική κρίση. Αλλά και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν την χώρα. Και, για να τονίσω αυτήν την νοσηρή κατάσταση, αποκαλύπτω από το βήμα τούτο ότι προσφάτως εισήλθαν στην Ελλάδα 2 κοντέινερ των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ για τα οποία απαιτήθηκε να μην υποστούν τελωνειακό ή οποιονδήποτε άλλο έλεγχο περιεχομένου.
Να μπουν και να βγουν από την χώρα χωρίς έλεγχο. Και οι ραγιάδες που μας κυβερνούν την έδωσαν αυτήν την άδεια. Κατήντησαν την Πατρίδα μας οι μειωμένης εθνικής ευαισθησίας και αίσθησης του καθήκοντος, επίορκοι πολιτικοί, κυριολεκτικά ένα ξέφραγο αμπέλι. Όποιος θέλει μπαίνει στην χώρα ανενόχλητος. Στο δικό του σπίτι όμως, κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε κάποιον να μπει απρόσκλητος, να καταλάβει ένα δωμάτιο και να πει στον ιδιοκτήτη «Φτιάξε μου και δωρεάν φαγητό». Αυτό ακριβώς κάνετε όλοι εσείς οι κλαψιάρηδες δήθεν φιλεύσπλαχνοι, πολιτικοί, στην Πατρίδα μας. Ε, όχι! Αυτό είναι το δικό μας σπίτι. Η Ελλάδα είναι το σπίτι του ελληνικού λαού.
Εμείς οι Εθνικιστές θα την υπερασπιστούμε με κάθε τίμημα. Και να γνωρίζετε όλοι σας ότι αυτός ο περήφανος λαός δεν φοβήθηκε σουλτάνους, δεν φοβήθηκε αυτοκρατορίες, θα φοβηθεί τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη; Όσους νόμους και να φτιάξετε, όσους λακέδες της εξουσίας, ένστολους ή μη κινητοποιήσετε, παντού θα ανάβει αυθόρμητα η σπίθα της εθνικής αντίστασης.
Ένα, δύο, τρία, πολλά Ωραιόκαστρα για την Πατρίδα και την Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-ena-duo-tria-polla-wraiokastra-gia-thn-patrida-kai-thn-eleu#ixzz4LSqr5MrY0,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου