OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ


antifa
Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να δουν το φως της δημοσιότητας οι ανακοινώσεις των Συλλόγων Γονέων του 1ου και του 5ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, στις οποίες δηλώνουν ότι δεν θέλουν «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών τους και άρχισαν οι… διαρροές.
Έτσι, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βάνα Μπρουσκέλη Δημητριάδου, η οποία και ανακοίνωσε την απόφαση των γονέων, παραιτήθηκε από τη θέση της, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση (που η ίδια ανακοίνωσε!) δεν την εκφράζει (διότι «δεν συνάδει με την κείμενη νομοθεσία όσο και με την ανθρωπιά») και καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των γονέων κι ότι κάποιοι πήγαν στο σχολείο για να την προπηλακίσουν, ενώ… θυμήθηκε ότι μαζί με τον σύζυγό της είχε βοηθήσει κάτι «προσφυγάκια» που είχαν εγκλωβιστεί στον Πλάτανο τον περασμένο Μάρτιο.
Τι συμπέρασμα βγαίνει απ’ όλα αυτά; Πως πράγματι η τέως πλέον πρόεδρος του Συλλόγου απειλήθηκε, αλλά όχι από άλλους γονείς και πράσινα άλογα. Απειλήθηκε από τα παρακρατικά κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου, κι αυτό είναι προφανές από την υπενθύμιση που κάνει, ότι έχει βοηθήσει «προσφυγάκια» κατά το παρελθόν, σα να τους λέει «να, βλέπετε, κι εγώ δική σας είμαι»!
Με τέτοιες «δημοκρατικές» μεθόδους πάει να επιβάλλει τις νεοταξίτικες θελήσεις το ψευδοκράτος των Τσιπροβλαμμένων! Αλλά, θα ’ρθει η ώρα της πληρωμής για όλους!
Εθνικισμοςnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου