OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η υπέρτατη ξεφτίλα: Ποιος έφτιαξε τον ψεύτικο λογαριασμό της Κορακάκη που «απάντησε» στον Τσίπρα;



Η υπέρτατη ξεφτίλα: Ποιος έφτιαξε τον ψεύτικο λογαριασμό της Κορακάκη που «απάντησε» στον Τσίπρα;

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 - 22:04
Η υπέρτατη ξεφτίλα: Ποιος έφτιαξε τον ψεύτικο λογαριασμό της Κορακάκη που «απάντησε» στον Τσίπρα;
Είδαμε την επαύριο της απονομής του χρυσού μεταλείου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Άννα Κορακάκη, την όλη ιστορία με τα συγχαρητήρια του Τσίπρα και την δήθεν «απάντηση» αυτής μέσω twitter.
Όπως αποδείχτηκε στην πορεία, ο λογαριασμός στον οποίο έστειλε τα συγχαρητήρια ο Τσίπρας ήταν ψεύτικος. Αυτό που δεν ειπώθηκε είναι το ποιος δημιούργησε τον λογαριασμό και με ποιον σκοπό.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο εν λόγω λογαριασμός του twitter δημιουργήθηκε την ώρα που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρισκόταν ακόμα στο βάθρο. Αμέσως μόλις δημιουργήθηκε η σελίδα και αφότου γράφτηκαν κάποιες ασυναρτησίες, ο λογαριασμός ακολούθησε όλες τις αντίστοιχες σελίδες του Τσίπρα.
Λίγη ώρα μετά ο Τσίπρας έγραψε τα συγχαρητήριά του, ο ψεύτικος λογαριασμός τα αναδημοσίευσε (μη τυχόν και υπάρξει κανείς που θα τα χάσει) και ακολούθως δόθηκε η «λιτή και ευγενική απάντηση» που προπαγάνδιζαν οι συριζαίοι για πάνω από μία ημέρα.
Το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβησαν σε λιγότερο από μία ώρα (!) μας δείχνει ότι ο βασικός ύποπτος για την δημιουργία της εν λόγω σελίδας στο twitter ήταν η ομάδα «τρολ» του Σύριζα, που είχε παρουσιαστεί εκτενώς στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη πριν αυτός γίνει κομματάρχης. Εκτός και αν η αντίστοιχη ομάδα που είχε συστήσει ο Σαμαράς, απαρτιζόμενη από δεκάδες "μπλόγκ του χιλιάρικου" κατάφερε να κοροϊδέψει τον πρωθυπουργό, επίτευγμα όχι και πολύ σπουδαίο, αφού η... σπιρτάδα δεν είναι από τα "ατού" του και ακολούθως τον ρεζίλεψε διακινώντας τις αποδείξεις στο διαδίκτυο. Πιθανό κι αυτό.
Στην πρώτη περίπτωση, όχι μόνο δημιουργήθηκε από αυτή την ομάδα, αλλά η απάτη έγινε σε πλήρη συνεννόηση με τον ίδιο τον Τσίπρα ή έστω τον χειριστή των ιστοσελίδων του.


Δείτε το βίντεο του Θεοδωράκη με την σχετική ομάδα "ειδικών διαδικτυακών αποστολών":


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pera-apo-ta-sunora-ths-jeftilas-h-omada-koinwnikwn-diktuwn-tou-suriza-eftia#ixzz4H4I65KeC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου