OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ: Οι αυριανοί συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, συκοφαντούν... την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ: Οι αυριανοί συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, συκοφαντούν... την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016 - 23:32


Τρικυμία εν κρανίω διατελούν στη ΝΔ, με τις άστοχες δηλώσεις των στελεχών της να διαδέχονται η μία την άλλη
,
αποδεικνύοντας ότι η αποτυχία είναι στο DNA αυτού του κόμματος.Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ: Οι αυριανοί συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, συκοφαντούν... την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι και αυτό του ( ούτε καν  β’ διαλογής πλέον) βουλευτή Μάκη Βορίδη, ο οποίος ερχόμενος σε πλήρη σύγκρουση τόσο με την πραγματικότητα όσο και με την σοβαρότητα δήλωσε, αναφερόμενος στις κινήσεις της κυβέρνησης, ότι «Χρειάζονται τώρα, από αυτή τη σύνθεση, 180 βουλευτές. Με δεδομένο ότι έχει βάλει απέναντι όχι μόνον εμάς, αλλά και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, με ποιους θα επιδιώξει συναίνεση; Με την Ένωση Κεντρώων και τέλος; Διότι το ΚΚΕ έχει τις δικές του θέσεις και απομένει η Χρυσή Αυγή…»
Πραγματικά διαθέτει πολύ θράσος ο τριτοκλασσάτος βουλευτής της ΝΔ, θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους.
Πέρα από το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εξευτέλισε τη ΝΔ και τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια της, με την θέση της για τον εκλογικό νόμο της κυβέρνησης, ξεχνάει ότι εδώ και ένα χρόνο  η ΝΔ στηρίζει «δαγκωτό» τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ψηφίζοντας και αυτή τα περασμένο καλοκαίρι δύο φορές ( 13 Ιουλίου και 14 Αυγούστου) το τρίτο Μνημόνιο.

Αλλά και μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 η ΝΔ στήριξε τη συγκυβέρνηση σε διάφορες αποφάσεις της. Να θυμίσουμε το νόμο για το τζαμί ή το σύμφωνο συμβίωσης; Πολύ περισσότερο δε, ας δούμε μια εικόνα από το ( όχι και τόσο μακρινό μέλλον ) , όταν τα κοινά αφεντικά του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του λοιπού «συνταγματικού τόξου» αποφασίσουν ότι ο περιβόητος μεγάλος συνασπισμός μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα αποτελεί μονόδρομο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.
Τότε, με τον πλέον επίσημο τρόπο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία θα αντισταθεί σθεναρά στα σχέδια των ξένων και του εγχώριου υπηρετικού  πολιτικού προσωπικού τους για εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας και την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-aurianoi-sunergates-tou-suriza-sukofantoun-thn-chrush-augh#ixzz4GAUKiXvq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου