OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Το θράσος ενός πολιτικά ανύπαρκτου και η σκληρή γι’ αυτόν πραγματικότητα

Το θράσος ενός πολιτικά ανύπαρκτου και η σκληρή γι’ αυτόν πραγματικότητα..



Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016 - 09:44


Την γνωστή παροιμία με την μύγα και τις… ασχολίες της με τον κόσμο όλο θύμισε ο «αρχηγός» της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τις δηλώσεις που έκανε στην καθιερωμένη δεξίωση για την αποκατάσταση της (λεγόμενης) Δημοκρατίας.
Το θράσος ενός πολιτικά ανύπαρκτου και η σκληρή γι’ αυτόν πραγματικότητα
Εμμέσως πλην σαφώς ο Θεοχαρόπουλος ασχολήθηκε και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πουλώντας εκ του ασφαλούς «αντιφασισμό» και εξυπνακισμό του χειρίστου είδους. Ο διάδοχος του «ψώνιου» που λέγεται Κουβέλης στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, ένα κόμμα το οποίο τον Ιανουάριο του 2015 έλαβε περίπου το 1/13 (0,49%) περίπου του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους δεν τόλμησε να κατέβει αυτόνομα αλλά ως «τσόντα» του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι που ήπιε κι αυτός την σαμπάνια του εκείνο το βράδυ στο προεδρικό μέγαρο, αλλά ας μην θεωρεί ότι αποκτά πολιτικό μπόι με αστείες δηλώσεις.

Βεβαίως, στην «φιέστα» δεν πήγε αυτόκλητος, αλλά προφανώς ως καλεσμένος του Παυλόπουλου. Είναι, όμως, ο Θεοχαρόπουλος πολιτικός αρχηγός, κατά το κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο; Ασφαλώς και όχι. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι συνασπισμός κομμάτων, αλλά ενιαίο κόμμα. Αρχηγός του είναι η Γεννηματά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Θεοχαρόπουλος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο τελευταίος ουδέποτε έχει κληθεί στις επίσημες συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, που γίνονται στο προεδρικό μέγαρο.
Θα μπορούσε, βεβαίως, να αναρωτηθεί ο καθένας για ποιον λόγο ο Παυλόπουλος κάλεσε τον «αρχηγό» ενός ανύπαρκτου κοινωνικά και εκλογικά κόμματος στην πρόσφατη συνάντηση. Είναι προφανές ότι του το ζήτησε ο Τσίπρας, για να φαίνεται ότι υπέρ του εκλογικού νόμου δεν ψήφισε μόνο ο Λεβέντης, αλλά και ένας ακόμη «πολιτικός αρχηγός», ο… Θεοχαρόπουλος!
Και όμως ένας τέτοιος φαιδρός πολιτικά τύπος παρουσιάζεται σε μόνιμη βάση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, την ώρα που το κομματικό απολειφάδι του έχει καταγράψει εκλογική δύναμη της τάξης του 0,49% την τελευταία φορά που κατέβηκε μόνο του. Αυτά, για να βλέπουμε το «κύρος» διαφόρων πολιτικά εξαφανισμένων, οι οποίοι αντί να… ρουφούν το αυγό τους, επιτίθενται συνεχώς στην Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας.
 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-thrasos-enos-politika-anuparktou-kai-h-sklhrh-gi-auton-pragmatikothta#ixzz4GATaETYO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου