OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Κραυγή αγωνίας από την Κω: Μην αφήσετε την τουρκία να μας γεμίσει πάλι λαθρομετανάστες

Κραυγή αγωνίας από την Κω: Μην αφήσετε την τουρκία να μας γεμίσει πάλι λαθρομετανάστες



Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016 - 20:32


Η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας απεδείχθη, όπως ορθότατα είχε προβλέψει η Χρυσή Αυγή, θνησιγενής και τώρα ετοιμάζονται οι νέες καραβιές των λαθρομεταναστών για να πνίξουν τα πάλι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Κραυγή αγωνίας από την Κω: Μην αφήσετε την τουρκία να μας γεμίσει πάλι λαθρομετανάστες
Αυτά είναι σαφή στον κάθε νοήμονα άνθρωπο πλέον και έτσι οι κάτοικοι της νήσου Κω, δια του δημάρχου τους, εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον προς την κεντρική εξουσία.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Δήμαρχος της Κω στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, «θα ήταν καταστροφικό, σε αυτή τη φάση, που εμείς τουλάχιστον συνεχίζουμε την προσπάθεια για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες, να αντιμετωπίσουμε ξανά ένα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό ρεύμα».
Ενώ συνεχίζει, λέγοντας:
«Η Κως δεν αντέχει να ζήσει ξανά τις ίδιες εικόνες.
Η ίδια η χώρα δεν αντέχει να διαχειριστεί νέες μεταναστευτικές ροές.

Τα νησιά μας, που είναι ο πλέον ευαίσθητος εθνικός χώρος, δεν μπορούν να μετατραπούν σε αποθήκες ψυχών, όπως θέλουν κάποιοι.»
Λογικά αυτά που λέει ο δήμαρχος της Κω και απολύτως δικαιολογημένα. Δεν είναι μόνο η κατακόρυφη πτώση του τουρισμού, αλλά και η ποιότητα της ζωής των κατοίκων των νησιών που έχει υποβαθμιστεί.
Όντως οι κάτοικοι των νησιών δεν αντέχουν άλλο και σίγουρα δεν θα αντέξουν μία επανάληψη των περσινών επεισοδίων. Όμως, επειδή οι κυβερνώντες είναι αμετανόητοι διεθνιστές και ανθέλληνες είναι βέβαιο ότι δεν θα εισακουστούν οι κραυγές του δημάρχου. Όσο βέβαιο είναι ότι συντόμως θα έχουμε τεράστιες ροές λαθρομεταναστών από την τουρκία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kraugh-agwnias-apo-thn-kw-mhn-afhsete-thn-tourkia-na-mas-gemisei-pali-lathr#ixzz4GAVjVw2I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου