OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Λαγκάρντ: Στο βωμό των Μνημονίων θυσιάστηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες προς χάριν της Γερμανίας και της Γαλλίας!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Λαγκάρντ: Στο βωμό των Μνημονίων θυσιάστηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες προς χάριν της Γερμανίας και της Γαλλίας!Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 - 22:03


Την έκδοση της έκθεσης του ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (Independent Evaluation Office – ΙEO) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των σχετικών δηλώσεων Λαγκάρντ, ακολούθησε ένας «παφλασμός» από δημοσιεύματα που καταδεικνύουν και καυτηριάζουν τις παραδοχές για τα λάθη του ΔΝΤ στην επέμβασή του στην Ελλάδα.ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Λαγκάρντ: Στο βωμό των Μνημονίων θυσιάστηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες προς χάριν της Γερμανίας και της Γαλλίας!
Ουδένα, όμως, από τα καθεστωτικά μέσα καταπιάστηκε εκτενώς με την πραγματική είδηση που περιλαμβάνεται σε αυτή την έκθεση. Ότι, δηλαδή, η Ελλάδα θυσιάστηκε προκειμένου να προστατευθεί η Γερμανία – κατά κύριο λόγο – και η Γαλλία από την οικονομική κρίση που είχε έρθει ως απόηχος της κατάρρευσης της Lehman Brothers.
Στην προσπάθεια ανάδειξης της πραγματικής είδησης θα χρησιμοποιήσουμε αποσπάσματα από το σχετικό άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», ώστε να διαφανεί πως ακριβώς κρύβεται η είδηση από τους αναγνώστες.
Όπως, λοιπόν, αναφέρει το ρεπορτάζ, η Λαγκάρντ παραδέχτηκε ότι «η συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα κατά παρέκκλιση του κανονισμού του, έγινε λόγω πολιτικής αναγκαιότητας και μετά από πολιτικές παρεμβάσεις, ώστε η ευρωζώνη «να αγοράσει χρόνο» και να φτιάξει άμυνα».


Η παρέκκλιση εκ του κανονισμού του ταμείου έγκειται στο ότι η αναφορά για μη βιωσιμότητα του χρέους κρύφτηκε επιμελώς από την σχετική έκθεση, ώστε να μην υπάρχουν αντιρρήσεις και ενστάσεις από τα μέλη του ΔΣ του Ταμείου, τα οποία μπορεί να μην ενέκριναν την επέμβαση του ταμείου σε ένα μη βιώσιμο χρέος, παρά την ρητή διατύπωση του καταστατικού του.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-apo-lagkarnt-thusiasthke-h-ellada-kai-oi-ellhnes-pros-charin-ths-g#ixzz4FpmsiMoL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου