OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Οι αντιρατσιστές, οι λαθρομετανάστες και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Οι αντιρατσιστές, οι λαθρομετανάστες και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΠαρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 - 13:25

      78
Οι αντιρατσιστές, οι λαθρομετανάστες και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Και όμως, οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορά μας!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε πρόσφατη συνεδρίαση της Βουλής, σε νομοσχέδιο το οποίο αφορούσε θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων κατέθεσε τροπολογία, με την οποία ζητούσε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρότασή της να απεμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τα περίφημα hot spots. Φυσικά και η τροπολογία αυτή, η οποία εκφράζει την θέληση του στρατευμένου Έθνους, αλλά και της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, δεν ετέθη καν σε ψηφοφορία, δείγμα και αυτό του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ψευτοδημοκρατία στην Πατρίδα μας. Είτε σωπαίνουν και είναι ένοχη η σιωπή τους, είτε παραπληροφορούν όπως στην περίπτωση των στρατιωτικών, οι οποίοι τους ανατέθηκε η αποστολή στα κέντρα κρατήσεων των λαθρομεταναστών, οι οποίοι ευρέθηκαν θετικοί στην εξέταση για φυματίωση, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για αυτούς οι οποίοι δεν θέλουν, δεν μπορούν και δεν πιστεύουν στην ιερή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων. 


Πριν από λίγους μήνες, επίσης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε καταθέσει πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να θεωρείται η είσοδος στην χώρα μας παράνομη πράξη και να τιμωρείται με φυλάκιση. Γεγονός το οποίο είδαμε να συμβαίνει στην περίπτωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, αλλά δεν είδαμε και δεν βλέπουμε να συμβαίνει με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών και κάποιων προσφύγων, οι οποίοι έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα!
Στο ίδιο σχέδιο νόμου, το οποίο πρότεινε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ζητούσε να αναλάβουν την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας οι Ένοπλες Δυνάμεις και η απάντηση η οποία λάβαμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία συμφώνησε και η Νέα Δημοκρατία ήταν ότι δεν είναι δυνατόν να φυλαχθούν τα θαλάσσιά μας σύνορα!
Ήλθε όμως ένα γεγονός, το οποίο απέδειξε ότι λένε κατάφωρα  ψέματα στον Ελληνικό Λαό και υπηρετούν ένα αντεθνικό σχέδιο, το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, το οποίο δεν θέλει εθνικά κράτη! 
Ποιό ήταν αυτό το γεγονός; Ήταν το πραξικόπημα στην Τουρκία. Αμέσως μετά την καταστολή του και την παράνομη είσοδο στην χώρα μας των Τούρκων αξιωματικών ήλθε η απαίτηση Ερντογάν να μην επιτρέψει η Ελλάδα την είσοδο σε κανέναν από τους στρατιωτικούς, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο πραξικόπημα να περάσουν στην Πατρίδα μας. Έτσι λοιπόν το κράτος των Αθηνών αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τεράστιο φράγμα στο Ανατολικό Αιγαίο για τον σκοπό αυτό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τα θαλάσσια σύνορα μπορούν να φυλαχτούν. 
Με εντολή της κυβερνήσεως, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η Ελληνική αστυνομία και προπαντός οι Ένοπλες Δυνάμεις έστησαν ένα τεράστιο φράγμα σε ολόκληρο το Αιγαίο. Ένα φράγμα που αν το είχαν στήσει για τους λαθρομετανάστες δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα για την Πατρίδα μας και ούτε βεβαίως τα hot spots.
Συγκεκριμένα στην επιχείρηση, η οποία στήθηκε για χάρη του Ερντογάν χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τα οποία ήλεγξαν απόλυτα ολόκληρο τον άξονα των θαλασσίων συνόρων μας. Ταυτόχρονα, πολεμικά πλοία περιπολούσαν στην περιοχή ενώ οι δυνάμεις του λιμενικού και της αστυνομίας ευρίσκοντο σε συναγερμό. Ακόμη και δυο φουσκωτά με 40 μόλις λαθρομετανάστες ανακαλύφθηκαν άμεσα και επέστρεψαν στην Τουρκία! 
Ψέμα λοιπόν πέρα για πέρα το ότι οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορα μας. Ένα ψέμα σκόπιμο για να περάσουν προς χάριν των διεθνιστών και των χρυσοκάνθαρων των ΜΚΟ και της παγκοσμιοποίησης εκατομμύρια αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-antiratsistes-oi-lathrometanastes-kai-h-chrush-augh-arthro-tou-n.g.-mich#ixzz4Fpno9ZAV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου