OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...Η κυβέρνηση κάνει φιέστα για το αεροδρόμιο στην Πάρο που κατασκεύασε μόνος του ο δήμος!

Η κυβέρνηση κάνει φιέστα για το αεροδρόμιο στην Πάρο που κατασκεύασε μόνος του ο δήμος!Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 - 12:14


Επίσκεψη – απάτη αποτελεί ουσιαστικά το σημερινό ταξίδι του Τσίπρα στην Πάρο. Θριαμβολογεί η κυβέρνηση για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, το οποίο όμως κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του δήμου, που συγκέντρωσε τα χρήματα από χορηγίες, ιδιώτες και εράνους που πραγματοποίησε.
Η κυβέρνηση κάνει φιέστα για το αεροδρόμιο στην Πάρο που κατασκεύασε μόνος του ο δήμος!


Η σημερινή παρουσία του Τσίπρα στα εγκαίνια απλώς συνιστά ομολογία αποτυχίας και απεγνωσμένη προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να επιδείξει κάποιο έργο ύστερα από σχεδόν ενάμιση χρόνο πλήρους αδράνειας. Με την γνωστή τακτική διαστρέβλωσης της αλήθειας που την διακατέχει, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το αεροδρόμιο θα έμενε ανολοκλήρωτο χωρίς την παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου αποτελεί επιτυχία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κατοίκων του νησιού, καθώς το Δημόσιο κατασκεύασε τον νέο διάδρομο προσαπογειώσεως και μερικά ακόμα τμήματα του έργου την περίοδο 2012-2015, αλλά στην συνέχεια άφησε τον καινούργιο αερολιμένα στην τύχη του. Τότε ανέλαβε ο Δήμος Πάρου, συντόνισε την εξεύρεση πόρων για την αποπεράτωση του έργου και κατόρθωσε αυτό που η Πολιτεία δεν κατάφερε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kubernhsh-kanei-fiesta-gia-to-aerodromio-sthn-paro-pou-kataskeuase-monos#ixzz4FmxBC1nq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου