OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας η αθρόα λαθρομετανάστευση | Χρυσή Αυγή

Βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας η αθρόα λαθρομετανάστευση | Χρυσή Αυγή


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 12:46 74Βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας η αθρόα λαθρομετανάστευση
Βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας η αθρόα λαθρομετανάστευση
Πολύς λόγος γίνεται για τον εμβολιασμό των «προσφυγόπουλων» και την ένταξη αυτών στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Ας δούμε λοιπόν τι κινδύνους ελλοχεύει αυτή η ένταξη.
Τα μικρόβια είναι πολύ μικρά για να γίνονται ορατά με γυμνό μάτι, όμως τα μικρόβια που ευθύνονται για τα λοιμώδη νοσήματα έχουν την δύναμη να αναχαιτίζουν στρατούς, να ξεκληρίζουν δυναστείες να αποδεκατίζουν πληθυσμούς. Πανδημίες όπως της πανώλης, που εκτιμάται ότι τον 14ο αιώνα σκότωσε έναν στους τέσσερις Ευρωπαίους, ερμηνεύτηκε ως Θεία τιμωρία.
Η αλήθεια είναι πιο σύνθετη. Πίσω από κάθε επιδημία παίζεται ένα ύπουλο παιχνίδι ανάμεσα στον ιό, το θύμα, τις κοινωνικές συνθήκες και το περιβάλλον. Σε μια επιδημία μια νόσος μεταδίδεται γρήγορα σε μεγάλο αριθμό ατόμων μιας συγκεκριμένης περιοχής. Καθώς οι άνθρωποι ταξίδευαν όλο και περισσότερο ανά τον κόσμο, μαζί τους ταξίδευαν και οι ασθένειες (π.χ. στην Ειδομένη
εισέβαλλαν παράνομα πάνω από 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες).
Ας δούμε λοιπόν και το γεγονός της έλευσης και παραμονής άνω του ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών από την Λέσβο, Χίο, Λέρο, Ειδομένη και το πέρασμα αυτών στην Ευρώπη. Οι άθλιες συνθήκες «φιλοξενίας» τους, η ταλαιπωρία τους, η μη χρήση εμβολίων και το αμφιλεγόμενο σύστημα υγείας στις χώρες τους, ο συνωστισμός τους στα "hot spot" και μάλιστα από διαφορετικές εθνοτικές ομάδες είναι κάποιοι από τους λόγους που επιτείνουν τον κίνδυνο επιδημιών και την εμφάνιση στον ελλαδικό χώρο τουλάχιστον, ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί από δεκαετίες.
Παραδείγματα πολλά: Η ευλογιά που έφτασε την δεκαετία του 1520 και ήταν μια από τις αιτίες για την πτώση των Αζτέκων και των Ίνκας. Η φυματίωση που τον 19ο αιώνα είχε προσβάλει κάποιους κοινωνικούς κύκλους του Λονδίνου και του Παρισιού. Χολέρα, που ξεκίνησε από το 1817 με μια επιδημία στη Β. Ινδία και από τότε έχουν εκδηλωθεί 7 πανδημίες. Η πανώλη που στα μέσα του 14ου αιώνα, με την υπερφόρτωση των αποχετευτικών δικτύων στην Ευρώπη, ο Μαύρος Θάνατος εισέβαλε από την Ασία.
Ποιος λοιπόν μπορεί να εγγυηθεί σε εμάς και στα παιδιά μας ότι η λαθροεισβολή που συντελείται επί των ημερών μας με τέτοιους ανεξέλεγκτους ρυθμούς δεν θα οδηγήσει στην έξαρση επιδημιών; Ποιος θα λογοδοτήσει σε περίπτωση εκδήλωσης τέτοιων δυσάρεστων φαινομένων και ποια η «ανθρωπιστική» δικαιολογία απέναντι στην εγκληματική αμέλεια για τη δημόσια υγεία των Ελλήνων;
Η λύση είναι μία: άμεση εφαρμογή του νόμου και απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, πριν να είναι πολύ αργά για όλους!
xamak.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-sta-themelia-ths-dhmosias-ugeias-h-athroa-lathrometanasteush#ixzz4PoKoAvZ8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου