OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Δίκη Χρυσής Αυγής - Στέλεχος ΚΚΕ: «Μου έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έκανα μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας»! | Χρυσή Αυγή

Δίκη Χρυσής Αυγής - Στέλεχος ΚΚΕ: «Μου έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έκανα μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας»! | Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 23:09 184
Δίκη Χρυσής Αυγής - Στέλεχος ΚΚΕ: «Μου έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έκανα μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας»!Δίκη Χρυσής Αυγής - Στέλεχος ΚΚΕ: «Μου έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έκανα μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας»!


Κυριολεκτικά θυμηδία προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση του Παναγιώτη Γκούτη, στελέχους του ΚΚΕ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Από τη δικογραφία προκύπτει ότι ο μάρτυρας δεν υπέστη κανέναν απολύτως τραυματισμό από την υποτιθέμενη «επίθεση του τάγματος εφόδου» που καταγγέλλει.

Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο ίδιος σήμερα στο ακροατήριο. Το μόνο το οποίο προέκυψε ήταν κάποιες φθορές στο καπό και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Παρόλα αυτά, υποστήριξε ότι είναι θύμα δολοφονικής επίθεσης με στόχο το βιολογικό αφανισμό του!

Ο ισχυρισμός αυτός βεβαίως δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και αυτό που επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα, είναι ότι η υπόθεση των στελεχών του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Πουλικόγιαννη, είναι μία υπόθεση η οποία διογκώθηκε για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Η φυγομαχία του Πουλικόγιαννη

Κανονικά σήμερα έπρεπε να προσέλθει ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης
προκειμένου να συνεχιστεί η εξέτασή του από τους υπόλοιπους συνηγόρους υπεράσπισης. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε και έστειλε τον πληρεξούσιο δικηγόρο του για να δηλώσει κώλυμα και να ζητήσει η εξέτασή του να ολοκληρωθεί σε επόμενη συνεδρίαση.
Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-stelechos-kke-mou-espasan-to-parmpriz-tou-autokinhtou-ka#ixzz4PoLlfWZO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου