OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αριστεριστές και τουρκόψυχοι διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη

Αριστεριστές και τουρκόψυχοι διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 12:33


Τις επόμενες ημέρες επίκειται περίοδεια του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η οποία έχει θορυβήσει τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου, οι οποίοι θεωρούν ότι η συγκεκριμένη περιοχή της χώρας είναι δική τους.
Αριστεριστές και τουρκόψυχοι διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της περιοδίας, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Ξάνθη και Κομητηνή, τα οποία συνοδεύονταν από δακρύβρεχτα άρθρα σε ιστοσελίδες και εφημερίδες που πρόσκεινται στο τουρκικό προξενείο.


Με δράση άριστα συντονισμένη με τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν εις βάρος της Ελλάδος, η γνωστή παρακρατική συμμορία ΚΕΕΡΦΑ αποφάσισε και ανακοίνωσε παράνομη αντισυγκέντρωση στην Ξάνθη, εναντίον της νόμιμης συγκεντρώσεως του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Καθόλου τυχαία, η συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα, στην Ξάνθη, διαφημίζεται μονάχα από τους ίδιους τους παρακρατικούς, αλλά και εφημερίδες τουρκόψυχες, που υπακούν τις εντολές του τουρκικού προξενείου.
Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της τουρκόφρονας εφημερίδας Gundem, το οποίο μετέφρασε και δημοσίευσε το έγκυρο tourkikanea, μαζί με το σχόλιο της εν λόγω ιστοσελίδος:
Η ΚΕΕΡΦΑ (ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ)  οργανώνει πορεία διαμαρτυρίας για το άνοιγμα γραφείων της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη.
Η πορεία που οργανώνεται από την ΚΕΕΡΦΑ θα γίνει την μέρα των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στις 5 Νοεμβρίου.
Σχετικά με το θέμα αυτό δημοσιεύτηκε μια ανακοίνωση από την ΚΕΕΡΦΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Τα εγκαίνια στα νέα γραφεία της νεοναζιστικής δολοφονικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή θα γίνουν από τον Λαγό¨
25/10/2016
Σχ: Ακολούθως παρατίθεται η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης.
Δεν την παραθέτουμε γιατί κινδυνεύουμε να ξεράσουμε πάνω στην οθόνη του υπολογιστή…
Υ.Γ. Εμείς απλώς να προσθέσουμε ότι ακόμα και ο Σόρος χρηματοδότησε αντισυγκέντρωση εναντίον της Χρυσής Αυγής και ΑΠΕΤΥΧΕ, θα "κολλήσουμε" σε μερικούς πράκτορες της καρπαζιάς (αριστερούς και τούρκους);


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristeristes-kai-tourkopsuchoi-diorganwnoun-antisugkentrwseis-enantion-ths#ixzz4Ofspsbms

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου