OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Αγωνιστείτε μαζί μας για τον Επανελληνισμό της Παιδείας

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Αγωνιστείτε μαζί μας για τον Επανελληνισμό της ΠαιδείαςΔευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 16:19

Επιστολή στους εκπαιδευτικούς για τις εκλογές της 2ης Νοεμβρίου 2016   
Συνάδελφοι,
Τα τελευταία σαράντα χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς απαξίωσης, αλλοτρίωσης και δίωξης της ελληνικής Παιδείας. Μιας παιδείας που από στυλοβάτης του Έθνους, έγινε το αποπαίδι του κράτους και από φυτώριο ελεύθερων ανθρώπων και ιδεών, μετατράπηκε σε χέρσα γη. Η μετάλλαξη και εν τέλει η καταστροφή της δεν ήταν αποτέλεσμα μόνον ενός κόμματος, μιας κυβέρνησης ή ενός πολιτικού. Ήταν μια εξ αρχής μεθοδευμένη, καλά σχεδιασμένη και άριστα εκτελεσμένη συνωμοσία ενάντια στον ίδιο τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα μας, ενάντια στο μέλλον των παιδιών μας, που ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κύριος στόχος, απ' αυτούς που εδώ και σαράντα χρόνια συναγωνίζονται στο ποιος θα προξενήσει το μεγαλύτερο κακό στους Έλληνες.
Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ελληνική Παιδεία, δημιουργήθηκε το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών, με σκοπό να αποτελέσει τον
μηχανισμό ανάσχεσης στα σχέδια όλων αυτών που απεργάζονται τα σχέδια αφελληνισμού του έθνους μας, είτε αυτοί είναι ξένοι τοκογλύφοι είτε ντόπιοι υποτακτικοί τους, φανεροί ή κρυφοί.

Απέναντί μας όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της ελληνικής παιδείας: Από τη μια οι εκπρόσωποι του κρατικού συνδικαλισμού, οι αριστεροδέξιοι υπογραφείς των μνημονίων, οι εκχωρητές της εθνικής κυριαρχίας, οι σύγχρονοι δοσίλογοι που εδώ και χρόνια καταστρέφουνε τους εκπαιδευτικούς, οδηγώντας τους στη μιζέρια, στις πελατειακές σχέσεις, στην οικονομική εξαθλίωση και την κοινωνική απαξίωση.
Από την άλλη ο εσμός των κάθε λογής μαρξιστοειδών, μαοϊκών, τροτσκιστοαναρχικών και σταλινολάγνων, οι φορείς της χειρότερης μορφής ρατσισμού και φασιστικών τακτικών, που αποτελούν το επίσημο παρακράτος και τους κρυφούς αλλά το ίδιο πρόθυμους υπηρέτες του ξένου δυνάστη. Οι υπερασπιστές του βιαστή της Μυρτούς, οι συνοδοιπόροι των δολοφόνων της Μαρφίν, οι φανατικοί πολέμιοι κάθε τι εθνικού και ελληνικού, στους οποίους η ανοχή του υπουργείου Παιδείας επέτρεψε, όχι μόνο την ύπαρξη αλλά και τη δράση μέσα στα σχολεία, μετατρέποντάς τα σε πολιτικές γιάφκες και προπύργια διάδοσης ανθελληνικών ιδεών, κατά παράβαση του Συντάγματος και του Ν.1566/85, που ορίζει πως βασικός σκοπός του σχολείου είναι η δημιουργία εθνικής συνείδησης στους μαθητές.
Εναντίον όλων αυτών, στις 2 Νοεμβρίου 2016 υψώνουμε τη φωνή μας και τη γροθιά μας και τους φωνάζουμε πως θα μας βρίσκουν καθημερινά απέναντί τους σε όλες τις προσπάθειές τους που θα έχουν σαν στόχο την Παιδεία και τους Εκπαιδευτικούς. Καμία ανοχή στους ανθέλληνες!
Συνάδελφε, στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου για τα υπηρεσιακά συμβούλια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν ψηφίζεις, στήριξε το ψηφοδέλτιο του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistiko-metwpo-ekpaideutikwn-agwnisteite-mazi-mas-gia-ton-epanellhnism#ixzz4Ofs6K1xN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου