OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να γεμίσει με “προσφυγόπουλα”! ΒΙΝΤΕΟ

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να γεμίσει με “προσφυγόπουλα”! ΒΙΝΤΕΟΣάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 - 17:17


ΩΣ ΕΔΩ! 
Οι περήφανοι Γονείς της Λέσβου που αντιστέκονται στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους για να προφυλάξουν τα παιδιά τους.
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να γεμίσει με “προσφυγόπουλα”! ΒΙΝΤΕΟ
Δίχως να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση ή μέριμνα το ανθελληνικό κράτος των Σύριζα - Ανέλ διέταξε ότι από την Δευτέρα στα Δημοτικά σχολεία της Μυτιλήνης θα πηγαίνουν μαζί με τα Ελληνόπουλα και τα παιδιά των λαθρομεταναστών!
Οι Έλληνες γονείς με μια δυναμική αντίδραση έβαλαν λουκέτο στο σχολείο και ξεκαθάρισαν ότι την Δευτέρα δεν θα έρθουν τα παιδιά τους για μάθημα, ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να περάσει την πόρτα.
Όπως αποκάλυψε το LesvosNews.gr από την Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 παιδιά λαθρομεταναστών, 5 στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο.
Πρόκειται για μία αιφνιδιαστική και εν κρυπτώ κίνηση από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά και από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχωρά σταδιακά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου μόνιμης εγκατάστασης λαθρομεταναστών στη Λέσβο, παρά τις όποιες υποσχέσεις δίνει για αποσυμφόρηση του νησιού από τους 6.000 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι.
Η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων γιγαντώνεται σε όλη την Χώρα!
ΥΓ: Αν θέλει ο πρωθυπουργός να στείλει κάπου τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ας τα στείλει στις φιλόξενες αγκάλες της Σχολής Χιλλ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/goneis-ebalan-louketo-se-scholeio-pou-tha-pane-apo-th-deutera-prosfugopoula#ixzz4MXiUGs4G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου