OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Βαστάτε τούρκοι τ΄άλογα: Ο Άδωνις θα απελάσει τους… λαθρομετανάστες!

Βαστάτε τούρκοι τ΄άλογα: Ο Άδωνις θα απελάσει τους… λαθρομετανάστες!

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 - 23:59


Γράφει ο Αντίοχος
Βαστάτε τούρκοι τ΄άλογα: Ο Άδωνις θα απελάσει τους… λαθρομετανάστες!
Στην πολύπαθη Χίο βρέθηκε ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος (όλε, όλε!) και ξέχασε (για λίγο μόνο…) την συναίνεση που έχει δώσει απλόχερα ο αρχηγός του, ο φον Κούλης, στην συγκυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, προκειμένου να εξαπατήσει τους νησιώτες. Ιδού τι είπε ο ξεδιάντροπος πολιτικός απατεωνάκος (ούτε καν πολιτικός απατεώνας…):


«Αυτοί άνοιξαν τα σύνορα. Η κ. Τασία προσκάλεσε όλους αυτούς να έρθουν εδώ. Η αριστερή ιδεοληψία είναι σαφές ότι μπορεί να φέρει εθνική συμφορά. Η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρυθμίσει τις μεταναστευτικές ροές. Η οξύτερη φάση του πολέμου της Συρίας ήταν επί Σαμαρά, όμως το 2014 ήταν η χρονιά με τη χαμηλότερη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα. Επί Σαμαρά για να περάσει κάποιος τα σύνορα της Ελλάδας πλήρωνε στους λαθροδιακινητές 6.000 δολάρια το κεφάλι. Τώρα έχει πάει κάτω από 1.200 ευρώ. Πρώτο μας μέλημα θα είναι ο έλεγχος των συνόρων και η δημιουργία κλειστού τύπου προαναχωρησιακών κέντρων. Οι πρόσφυγες που θα παίρνουν άσυλο θα μπορούν να πηγαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και σύντομα θα απελαύνονται».
Για να μη μας δουλεύει ο κάθε Μπουμπούκος:
1ον) Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κι όχι το ράδιο-Μπουμπούκος, το 2012, επί σαμαροκρατίας, εισήλθαν επισήμως στην Ελλάδα 76.878 λαθρομετανάστες. Το 2013, με τις φήμες που κυκλοφορούσαν διεθνώς περί «ρατσιστικών επιθέσεων», εισήλθαν 43.002 λαθρομετανάστες. Και το 2014, την «χρονιά με τη χαμηλότερη ροή μεταναστών στην Ελλάδα» (σύμφωνα με τον ΨΕΥΤΑΡΑ Μπουμπούκο), με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, εισήλθαν 77.163 λαθρομετανάστες!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bastate-tourkoi-taloga-o-adwnis-tha-apelasei-tous-lathrometanastes#ixzz4O5hWIFBz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου