OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Άλλη μια αποτυχημένη πρόβλεψη του… προφήτη Λεβέντη

Άλλη μια αποτυχημένη πρόβλεψη του… προφήτη ΛεβέντηΤρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 - 09:32

      33
Άλλη μια αποτυχημένη πρόβλεψη του… προφήτη Λεβέντη
Ο φραπεδολόγος Βασίλης Λεβέντης μπορεί να είναι «εξπέρ» σε όλα τα είδη καφέδων, ως μελλοντολόγος όμως προκαλεί απλώς τον γέλωτα. Παρόλα αυτά, συνεχίζοντας να παριστάνει τον προφήτη και τον πολιτικό αναλυτή που προβλέπει την εξέλιξη των γεγονότων, προχώρησε την Κυριακή σε νέα εκτίμηση σύμφωνα με την οποία οι εκλογές θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2017.


Να του θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό «προέβλεπε» ότι ο Τσίπρας θα προχωρήσει σε προκήρυξη εκλογών μέσα στο χρονικό διάστημα 10-15 Οκτωβρίου, αλλά ήδη οι ημερομηνίες αυτές έχουν παρέλθει, χωρίς ο Τσίπρας να έχει προκηρύξει εκλογές.
Δεν φταίει, όμως, ο φαιδρός πολιτικά αυτός τύπος, ο οποίος είναι γνωστός για τον ναρκισσισμό και την αυταρέσκεια που τον διακατέχουν. Αυτοί που ευθύνονται είναι οι λιμοκοντόροι της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, που εκτός ότι παίρνουν στα σοβαρά την ακατάσχετη και χωρίς νόημα φλυαρία ενός πολιτικού γελωτοποιού, ουδέποτε τον στρίμωξαν στη γωνία για τις απανωτές αποτυχημένες προβλέψεις του.
Έτσι κι αλλιώς, όμως, το πολιτικό αυτό μόρφωμα έχει ημερομηνία λήξης τις επόμενες εκλογές, όταν και θα λάβει τέλος η παρουσία του στην Βουλή και ο «κύριος Πρόεδρος» θα επανέλθει ως cultφιγούρα στις μεταμεσονύχτιες ώρες τηλεοπτικής προβολής, όπου θα μοιράζει ξανά «καρκίνους» στους (υποτίθεται) πολιτικούς του αντιπάλους και θα χαρακτηρίζει ως «ζώα» τον Ελληνικό Λαό…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allh-mia-apotuchhmenh-problepsh-tou-profhth-lebenth#ixzz4NROGcrf7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου