OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

11.000 οι λαθρομετανάστες στα νησιά - 20 χιλιάδες καταλύματα προβλέπει η προδοτική συμφωνία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση

 11.000 οι λαθρομετανάστες στα νησιά - 20 χιλιάδες καταλύματα προβλέπει η προδοτική συμφωνία που έχει υπογράψει η κυβέρνησηΤρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 - 12:36


Άγριο δούλεμα πέφτει στους Έλληνες από την συγκυβέρνηση του Μνημονίου, στο θέμα της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών που πλήττουν την Πατρίδα μας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το «Συντονιστικό» βγάζει συνεχώς «πειραγμένα» νούμερα για τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Πατρίδα μας είναι και η ρητορική απέναντι στις αντιδράσεις των Ελλήνων που αγωνιούν και δοκιμάζονται.
11.000 οι λαθρομετανάστες στα νησιά - 20 χιλιάδες καταλύματα προβλέπει η προδοτική συμφωνία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του «Συντονιστικού» 273 λαθρομετανάστες έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στα νησιά, ενώ ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 11.372 με τα πρωτεία να ανήκουν στην Λέσβο με 5.324.
Όπως είναι απολύτως λογικό οι κάτοικοι αντιδρούν στην υποβάθμιση της ζωής τους και των νησιών τους. Η επίσημη αντίδραση των κυβερνώντων είναι ότι θα προχωρήσουν σε «αποσυμφόρηση» των νησιών, με μεταφορά των λαθρομεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Ακόμα και αυτό το ημίμετρο, που προκαλεί την υποβάθμιση ολόκληρης της χώρας,
όμως, είναι ένα προπαγανδιστικό ψεύδος των συριζαίων, οι οποίοι αρνούνται να ομολογήσουν ότι έχουν μετατρέψει την χώρα σε αποθήκη λαθρομεταναστών.

Ένα μονάχα παράδειγμα περί αυτού είναι ότι επαίρονται για την υπογραφή τους στην συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενώσεως – Τουρκίας, η οποία όμως σημειώνει ξεκάθαρα ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προς την Ελλάδα είναι και η δημιουργία 20.000 καταλυμάτων στα νησιά για τους λαθρομετανάστες.
Κοινώς, η συμφωνία προβλέπει ότι στα νησιά θα βρίσκονται όχι 11.372 όπως σήμερα, αλλά 20.000.
Αυτά τα... ολίγα για να μην πιστεύουν οι νησιώτες τις υποσχέσεις των συριζαίων ότι δήθεν δεν θα δημιουργηθούν νέα "Hot Spot" στα νησιά. Η συμφωνία μιλά καθαρά για 20.000 θέσεις για λαθρομετανάστες ΜΟΝΑΧΑ στα νησιά. Συνεπώς μέσα στα άμεσα σχέδια των συριζαίων είναι η δημιουργία πολλών νέων θέσεων για λαθρομετανάστες σε ολόκληρη την Ελλάδα. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enteka-chiliades-oi-lathrometanastes-sta-nhsia-sumfwna-me-ta-epishma-stoich#ixzz4NROsLLeS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου