OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

AL JAZEERA: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ!


sxoleia_episodeia_2

Ρεπορτάζ σχετικά την εισβολή των «προσφυγόπουλων» στα ελληνικά σχολεία, έκανε το site του Aljazeera. Στο ρεπορτάζ υπήρχε ειδική αναφορά στην υποδοχή με… χειροκροτήματα (από εγκάθετους κρατικοδίαιτους συριζομούρηδες και ψεκασμένους…) των «προσφυγόπουλων στο 20ο  δημοτικό σχολείο Ταύρου.
Ιδού:
«Παιδιά από πέντε hotspots της Ελλάδας ξεκινούν μαθήματα στα τοπικά σχολεία, αυτό το φθινόπωρο. Την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, μαθητές όλων των ηλικιών έκαναν ουρά πίσω από τα κάγκελα των στρατοπέδων περιμένοντας τα λεωφορεία που θα μετέφεραν στο σχολείο, στις 2 το μεσημέρι.
Στο 2ο δημοτικό Ταύρου, στην Αθήνα, οι γείτονες περίμεναν πάνω από μία ώρα για να δουν τα παιδιά των προσφύγων να κατεβαίνουν από το λεωφορείο και τα υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και φωνές. Και οι Έλληνες μαθητές καλωσόρισαν τα παιδιά των προσφύγων με τραγούδια και ζωγραφιές
.
Για την πρώτη ημέρα τους στο σχολείο, τα παιδιά των προσφύγων έμειναν μόνο δύο ώρες, αλλά στο εξής το ωράριό τους θα είναι 2-6 το απόγευμα. Τα παιδιά θα παρακολουθούν ειδικές τάξεις, στις οποίες θα διδάσκονται τα ελληνικά, τα αγγλικά, μαθηματικά και τέχνες, ώσπου να μάθουν τη γλώσσα για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις κανονικές τάξεις.
Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θα μπουν στα ελληνικά σχολεία όλα τα παιδιά των προσφύγων στην Ελλάδα».
Μπράβο Τσιπροκαμμένοι γκιαούρηδες! Οι σεΐχηδες, οι εμίρηδες και λοιπές ισλαμικές δυνάμεις σας ευγνωμονούν, γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς θα ήταν υποχρεωμένοι να τα φορτωθούν εκείνοι τα «προσφυγόπουλα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου