OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Παρεμβάσεις Στρατηγού Επιτήδειου για παιδιά λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία και δασοπροστασία - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παρεμβάσεις Στρατηγού Επιτήδειου για παιδιά λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία και δασοπροστασία - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Στρατηγός Επιτήδειος: «Δεν αντέχουν τα σχολεία μας άλλους μετανάστες»
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών από τη Συρία που βρίσκονται στον Λίβανο.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, όταν παρατηρούνται μεγάλες μετακινήσεις μεταναστευτικής φύσεως, τα μεγάλα και αθώα θύματα αυτών των εξελίξεων είναι τα παιδιά που υποφέρουν τα πάνδεινα, όπως είναι η έλλειψη εκπαίδευσης. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους πρόσφυγες της Συρίας στο Λίβανο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει όμως, σε ακόμη χειρότερη μορφή, και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, η οποία έχει καταστραφεί από τα μέτρα του μνημονίου και άρα αδυνατεί να απορροφήσει αυτά τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που παραμένουν στο έδαφός της.
Μεταξύ αυτών των παράνομων μεταναστών υπάρχουν πολλά παιδιά. Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν μπορεί να τα απορροφήσει αλλά οι ανίκανες και άτεγκτες ελληνικές κυβερνήσεις, αντί να ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση βοήθεια για αυτά τα παιδιά, προσπαθούν να τα βάλουν δια της βίας μέσα στα σχολεία τα ελληνικά. Τι εννοώ όταν λέω δια της βίας; Εννοώ ότι, όταν διαμαρτύρονται οι γονείς τους διότι κινδυνεύουν τα παιδιά και από ασθένειες, η κυβέρνηση στέλνει τις μονάδες αποκατάστασης της τάξεως για να χτυπήσουν τους Έλληνες.
 Αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη γνώμη μου κι όχι τόσο πολύ το πρόβλημα του Λιβάνου."

Στρατηγός Επιτήδειος: «Η προστασία των δασών πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την Ε.Ε.»
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την αντιμετώπιση της παράνομης υλοτομίας, αποψίλωσης και υποβάθμισης των δασών.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, η σημασία της υπάρξεως δασών σε παγκόσμια κλίμακα είναι μεγάλη, όχι μόνο διότι αυτά συμβάλλουν στον περιορισμό των αερίων του θερμοκηπίου και κυρίως του διοξειδίου του άνθρακος, περιορίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις κλιματικές μεταβολές, αλλά και διότι αποτελούν σημαντική πηγή πλούτου για τις χώρες που τα διαθέτουν. Συνεπώς, η προστασία των δασών από παράνομη υλοτομία και αποψίλωση πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα θέμα πρώτης προτεραιότητας.
Πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να εκπονήσει μία σχετική πολιτική και να συνεργαστεί όχι μόνο με τα κράτη μέλη της Ενώσεως, αλλά και με τα κράτη εκείνα τα οποία παράγουν μεγάλες ποσότητες ξύλου, ούτως ώστε να περιοριστεί η παράνομη υλοτομία καθώς επίσης και το εμπόριο των αγαθών των οποίων η παραγωγή συνεπάγεται την αποψίλωση των δασών. Παράλληλα, πρέπει να χρηματοδοτήσει κατάλληλα αυτή την προσπάθεια και να συνάψει και τις απαραίτητες εμπορικές συμφωνίες, ούτως ώστε να υπάρξει δυνατότητα επιτυχίας του προγράμματος.
Τέλος, το θέμα του περιορισμού τόσο της παράνομης υλοτομίας, όσο και των καταστροφών των δασών οι οποίες προκαλούνται είτε από πυρκαγιές, είτε από εμπρησμούς, είτε από συμπτωματικά γεγονότα, πρέπει επίσης να αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-strathgou-epithdeiou-gia-2-binteo#ixzz4MFGaBnom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου