OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ξεφτιλίζει τον προδότη Τσίπρα και τους άθλιους τσαρλατάνους,του ΄΄συνταγματικού τόξου΄΄ ο Ούγγρος πρωθυπουργός:ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ 1300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ...ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ...



Οταν ο γελοίος παραμυθάς Τσίπρας κερνάει Ιθαγένεια, αντιρατσιστικούς και έξτρα περιποίηση σε πεντάστερα ξενοδοχεία ,τους λαθροεισβολείς ,βιάζοντας τα στοιχειώδη κληρονομικά ,και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών μέσα στην ίδια την χώρα τους,λίγο πιό ...πέρα ,ένας  άλλος πρωθυπουργός  αρνείται τούς ...1300 λαθρομετανάστες,που προσπαθεί(!!!) να του επιβάλλει η ΕΕ...δηλαδή τόσους όσους  περνούν σε ένα ακριτικό νησί μας  σε μιά μόνο μέρα!!!!
Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία για τη μετεγκατάσταση 160.000 λαθρομεταναστών στις χώρες-μέλη της Ένωσης, περιλαμβανομένων και 1.300 στην Ουγγαρία.  
Ούγγρος πρωθυπουργόςδεν θα πρέπει να μας αναγκάσουν να δεχθούμε στην Ουγγαρία ανθρώπους με τους οποίους δεν θέλουμε να ζήσουμε μαζί».
ΟΥΤΕ 1300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!  
Η Ουγγαρία ετοιμάζει συνταγματική αναθεώρηση για τους πρόσφυγεςΑποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ καλωσηρθατε λαθρομεταναστες

Ο πρωθυπουργός και αρχηγός του δεξιού Fidesz ανακοίνωσε επίσης ότι θα υποβάλει πρόταση στη Βουλή για τροποποίηση του Συντάγματος ώστε να εκφραστεί η βούληση του λαού στον Θεμελιώδη Νόμο και άφησε να εννοηθεί ότι, παρά το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό όσων δεν πήγαν στις κάλπες, εξακολουθεί να διαθέτει την εντολή να πάει στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα προκειμένου να διασφαλίσει «ότι δεν θα πρέπει να μας αναγκάσουν να δεχθούμε στην Ουγγαρία ανθρώπους με τους οποίους δεν θέλουμε να ζήσουμε μαζί».
Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία για τη μετεγκατάσταση 160.000 μεταναστών και προσφύγων στις χώρες-μέλη της Ένωσης, περιλαμβανομένων και 1.300 στην Ουγγαρία. Ο κ. Ορμπάν ήταν από τους πρώτους Ευρωπαίους ηγέτες που απέρριψαν το σχέδιο, λέγοντας ότι οι λαθρομετανάστες θα καταστρέψουν τις ευρωπαϊκές αξίες και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου