OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεσάλωσαν οι παρακρατικοί του indymedia: Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα

Ξεσάλωσαν οι παρακρατικοί του indymedia: Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα


Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 - 00:32


Πατώντας πάνω στην απροκάλυπτη ανοχή και στήριξη του κράτους, ο παρακρατικός βοθρότοπος του Indymedia προχώρησε σε μια νέα στοχοποίηση Ελλήνων, οι οποίοι έχουν την… αναίδεια να διαθέτουν διαφορετική άποψη απ’ αυτήν των εθνομηδενιστών. Το νέο «ανδραγάθημα» των θρασύδειλων παρακρατικών έχει να κάνει με την ανοιχτή απειλή της ζωής των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα, οι οποίοι είχαν αντιρρήσεις για την μεταφορά «προσφυγόπουλων» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Να τι ακριβώς γράφουν οι παρακρατικοί ρουφιάνοι:
«Αυτά είναι τα ονόματα των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Φιλιππιάδας. Ως γνωστόν, αυτοί οι μισάνθρωποι δίποδοι φασίστες τόλμησαν να βγάλουνε “κείμενο” που έσταζε μίσος για τους/τις μετανάστ(ρι)ες και τα παιδιά τους, τα οποία δεν ήθελαν στο κωλοσχολείο τους. Ορίστε τα ονόματα τους και ας τα χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θεωρεί ότι τους αρμόζει».
Και αφού δίνουν τα ονόματά τους, μαζί με την ιδιότητά τους στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, κλείνουν με ένα υστερόγραφο στο οποίο λέγονται τα εξής: «Μαλακισμένα, το βράδυ να κοιμάστε με το ένα μάτι ανοιχτό». Ενώ, λοιπόν, υπάρχει ξεκάθαρη ρητορική μίσους, μισαλλοδοξία και μνησικακία στο συγκεκριμένο κείμενο, ακόμη δεν έχει κινητοποιηθεί κάποιος εισαγγελέας για την ολοφάνερη στόχευση της ανθρώπινης ζωής συμπατριωτών μας.
Δεν είναι, φυσικά, ούτε η πρώτη (αλλά προφανώς ούτε και η τελευταία) φορά που οι αλήτες της εν λόγω ιστοσελίδας απειλούν ανθρώπινες ζωές. Το έχουν κάνει πάμπολλες
φορές στο παρελθόν, δημοσιοποιώντας κιόλας το αποτέλεσμα εγκληματικών επιθέσεων είτε απέναντι σε φυσικά πρόσωπα, είτε σε γραφεία κομμάτων, είτε σε περιουσιακά στοιχεία συμπατριωτών μας. Και, όμως, υπάρχουν τύποι (ανάμεσά τους και γνωστοί όσο και σεσημασμένοι διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), οι οποίοι ανθίστανται σε κάθε περίπτωση έρευνας για το indymedia, μιλώντας για «την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών»! Λες και η στόχευση ανθρώπων και των περιουσιών τους, καθώς και η μετέπειτα δημοσιοποίηση των εγκληματικών ενεργειών έχει την παραμικρή σχέση με διακίνηση ιδεών.

Ας μην κρυβόμαστε, όμως, πίσω από το δάχτυλό μας. Το παρακράτος του Indymedia έχει την πλήρη κάλυψη της κρατικής μηχανής, ανεξάρτητα από την εκάστοτε κυβέρνηση που βρίσκεται στην εξουσία. Την στιγμή που τόσο το έντιμο και νόμιμο Βουλευτικό Κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και απλοί πολίτες σέρνονται στα δικαστήρια για «εγκλήματα» γνώμης, οι ανοιχτές απειλές των παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» (οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι οι πιο χρήσιμοι ακόλουθοι της εξουσίας) μένουν στο απυρόβλητο.
Εάν αύριο κάποια αποβράσματα χτυπήσουν αυτούς τους ανθρώπους ή καταστρέψουν την περιουσία τους, ποιος θα λογοδοτήσει για το απύθμενο θράσος τους; Οι εισαγγελείς κατά του ρατσισμού τι κάνουν; Ξέρουν μόνο να ποινικοποιούν το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και την άρνηση της λαθρομετανάστευσης; Εάν οι υποσχόμενοι εγκληματικές ενέργειες παρακρατικοί του indymedia θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί, οι ηθικοί αυτουργοί ποιοι θα είναι σε αυτή την περίπτωση;     
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jesalwsan-oi-parakratikoi-tou-indymedia-apeiloun-anoichta-tis-zwes-twn-gone#ixzz4LSs5cxsn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου