OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΤΙ ΚΑΛΑ!


papagaliak-internet__article
Γράφει ο Αντίοχος
Μια ακόμα κοινή στρατιωτική άσκηση της μνημονιακής Ελλάδος με το σιωνιστικό Ισραήλ ολοκληρώθηκε, επί ελληνικού εδάφους. Μας ενημερώνουν σχετικά τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου, πανηγυρίζοντας γιατί ο δικός τους μετέτρεψε την Ελλάδα σε ισραηλινό προτεκτοράτο:
«WHITE and BLUE SKY 2016» Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα.

Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα»… Και γιατί το λέμε αυτό ; Το Ισραήλ μέσα στο χρονικό διάστημα τριών ετών έχει Πραγματοποίηση πάμπολλες ασκήσεις. Η σύσφιξη σχέσεων καλά κρατεί..!! Με τα γεωπολιτικά στο κόκκινο η Ελλάδα συνάπτει στενές σχέσεις με χώρες του Νότου. Στην 110 Πτέρυγα μάχης στάθμευσαν για δέκα ημέρες η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία με ελικόπτερα Sikorsky UH-60 Black Hawk και Sikorsky CH-53 Sea Stallion…».
Εις ότι αφορά την στάθμευση στρατιωτικών δυνάμεων του σιωνιστικού τρομοκράτους, υπάρχει σχετική συμφωνία την οποία είχε υπογράψει από πέρυσι ο Καμμένος (με το πρόσχημα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από το… Ιράν!!!), κι όπως αποκάλυψε τότε η Jerusalem Post «αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ».
Εύγε του ψεκασμένου (που όπως έγραφε προ 4 ετών το «Βήμα», σε άρθρο του σχετικά με τις σχέσεις των Ελλήνων πολιτικών με τον ξένο παράγοντα: «Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά»)! Εκεί που η Ελλάδα ήτανε αμερικανικό προτεκτοράτο («πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι…», όπως έλεγε και το τραγούδι του κομμουνιστή Μικρούτσικου), τώρα είναι και ισραηλινό! Αυτός είναι… πατριώτης, να μας ζήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου