OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Απόδοση Τιμών στους Σαλαμινομάχους: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Αθάνατους Ήρωες του Έθνους - Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους! Φωτογραφίες, Βίντεο

Απόδοση Τιμών στους Σαλαμινομάχους: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Αθάνατους Ήρωες του Έθνους - Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους! Φωτογραφίες, Βίντεο

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 - 16:57Απόδοση Τιμών στους Σαλαμινομάχους: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Αθάνατους Ήρωες του Έθνους - Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους! Φωτογραφίες, Βίντεο

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου η περιφέρεια Πειραιώς με επικεφαλής τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παπαδημητρίου Μιχάλη και πλήθος συναγωνιστών και Συναγωνιστριών συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, που διεξάγονται από τις 25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου 2016 υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.

Ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κυνόσουρας, μπροστά στο θαλάσσιο χώρο όπου έγινε η ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνος το 480 π.Χ. Αντίπαλοι στη ναυμαχία βρέθηκαν οι στόλοι των ενωμένων δυνάμεων των Ελλήνων με 370 πλοία, από τα οποία τα μισά ήταν Αθηναϊκά, και των Περσών (ο Ηρόδοτος αναφέρει 1207 πλοία).
Μεγάλη αίσθηση για ακόμα μια φορά προκάλεσε η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Σαλαμίνα, που έτυχε τεράστιας αποδοχής και χειροκροτημάτων από τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Δεκάδες ήταν οι πολίτες που κυριολεκτικά έπεσαν πάνω στον Βουλευτή Β΄ Πειραιά και φωτογραφήθηκαν μαζί του  φωνάζοντας «είμαστε μαζί σας, όλοι είναι κλέφτες και ψεύτες».
Εμφανής ήταν η απουσία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του «συνταγματικού τόξου» και όλων των πατριδοκάπηλων βουλευτών της ΝΔούλας, του Καμμένου και λοιπών δεξιούληδων που μόνο προεκλογικά θυμούνται να τιμήσουν την ιστορία αυτού του Έθνους. Απούσα φυσικά και η ανθελληνική κυβέρνηση που μάλλον θα ψάχνει κάποια «επένδυση» για να ξεπουλήσει τον Τύμβο και όσα απο τα οστά των Ηρώων δεν πρόλαβαν να πετάξουν στα σκουπίδια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.


ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΝ να εμφανιστούν στο μνημείο Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι, αφού όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ο Τύμβος, που ανήκει διοικητικά στον ΟΛΠ, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ιδιωτικοποιηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ (με την υπογραφή όλων, πλην Χρυσής Αυγής) και όποιος ιδιώτης αναλάβει την εκμετάλλευση του τελευταίου, θα πάρει δώρο και τη χρήση του τόπου όπου το 480 π.Χ. έγινε η πιο διάσημη ναυμαχία στην παγκόσμια ιστορία.
Αν και χαρακτηρισμένη περιοχή ως αρχαιολογική ζώνη, ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων εμφανίστηκε σαν ιδιοκτησία της Α.Ε. «ΑΡΚΑΔΙΑ» και επί δεκαετίες γίνονται εργασίες άγριας βιομηχανικής εκμεταλεύσεως.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στο όραμα της ανάδειξης όλων των σημαντικών αρχαιοτήτων της χώρας, με αιχμή του δόρατος την "Ελληνική Αυγή για την Αττική", θα συνεχίσει να πιέζει για την απαλλοτρίωση όλου του χώρου και για την ανέγερση ενός μεγαλειώδους μνημείου, που θα μείνει στην ιστορία για χιλιάδες χρόνια. Ένα μνημείο που θα το επισκέπτονται ετησίως χιλιάδες σχολεία και εκατομμύρια τουρίστες.
Ο Συναγωνιστής Ι. Λαγός καταθέτει καταχειροκροτούμενος στεφάνι στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων:



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apodosh-timwn-stous-salaminomachous-mono-h-chrush-augh-timhse-tous-athanato#ixzz4LaNcev92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου