OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών: Όσο υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών: Όσο υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟΚυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016 - 13:48

0
Καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι η εν λόγω τελετή ξεκίνησε πριν δύο δεκαετίες με την συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών, στην συνέχεια εκατοντάδων και τώρα που η Πατρίδα ξεσηκώνεται χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Το ανθελληνικό σύστημα ήλπιζε πως με την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες Εθνικιστές θα τελειώσουν, αλλά τελικά αποδείξαμε ότι μπορούμε να γράφουμε τις δικές μας μικρές Θερμοπύλες.
Τόνισε ακόμη πως μαζί με τους 300 του Λεωνίδα τιμούμε και τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη με το σύνθημα "Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές" να δονεί την ατμόσφαιρα.


Κατήγγειλε πως στην σημερινή εποχή των μηδισάντων θεωρείται ακρότητα και "ρατσισμός" να τιμάς τους προγόνους. Είναι αυτοί οι ανθέλληνες που δεν θα καταλάβουν ποτέ το νόημα της ηρωικής φράσης "Μολών Λαβέ". Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων επισήμανε πως σε αυτό το Ιερό Πεδίο θα πρέπει να ορκίζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν ως αποστολή την διαφύλαξη της Πατρίδας μας.
Τόνισε τέλος πως οι Χρυσαυγίτες δίνουν όρκο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να ξεπουλήσει την Πατρίδα μας και όσο θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή!
Υπό την ιαχή "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Λεωνίδα και η λαμπρή τελετή έληξε με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-omilia-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sthn-teleth-mnhmhs-twn-thermopulwn#ixzz4JKvOMh00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου