OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών στέλνει τους “υπεράριθμους” πίσω στην Πατρίδα μαςΤα ακούς "φιλάνθρωπε" Μουζάλα, Τσίπρα, κυρα -Τασία και λοιποί χρηματοδότες των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος; Οι λαθρομετανάστες ξανάρχονται, τώρα από την Γερμανία!!

Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών στέλνει τους “υπεράριθμους” πίσω στην Πατρίδα μας!Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016 - 21:14

      54
Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών στέλνει τους “υπεράριθμους” πίσω στην Πατρίδα μας!
Σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, μιλώντας στην Welt τόνισε ότι η χώρα του θα μπορούσε να στείλει πίσω στην Ελλάδα "πρόσφυγες", καθώς ήδη έχουν γίνει πολλά για να βοηθηθεί η Ελλάδα.
«Έχουμε κάνει πολλά στην Ευρώπη προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα», είπε ο Γερμανός υπουργός. «Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες που θα επιτρέψει να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες, με βάση τη Συνθήκη του Δουβλίνου», πρόσθεσε.
Ο Μεζιέρ τόνισε επίσης: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη»!


Τα ακούς "φιλάνθρωπε" Μουζάλα, Τσίπρα, κυρα -Τασία και λοιποί χρηματοδότες των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος; Οι λαθρομετανάστες ξανάρχονται, τώρα από την Γερμανία!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gketo-lathrometanastwn-h-ellada-o-germanos-upourgos-eswterikwn-stelnei-tous#ixzz4JKvtdRzJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου