OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Θα ποινικοποιήσουν μέχρι και τον... Ζαμπέτα, αλλά το «Αλλάχ Ακμπάρ» δεν τους πειράζει

Θα ποινικοποιήσουν μέχρι και τον... Ζαμπέτα, αλλά το «Αλλάχ Ακμπάρ» δεν τους πειράζειΚυριακή, 7 Αυγούστου 2016 - 11:00

      57
Θα ποινικοποιήσουν μέχρι και τον... Ζαμπέτα, αλλά το «Αλλάχ Ακμπάρ» δεν τους πειράζει
H κύρια αιτία του σφοδρού πολέμου, από τους διεθνείς τοκογλύφους της παγκοσμιοποίησης και των θεραπαινίδων τους, εναντίον οιουδήποτε πατριωτικού και εθνικιστικού ιδεώδους, αποτελεί το γεγονός ότι μόνο οι ομοιογενείς φυλετικές και εθνικές μονάδες είναι ικανές να αντιδράσουν στα συμφέροντα τους. Άλλωστε και οι πατέρες της αριστεράς Μαρξ, Λένιν και Ένγκελς αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο αναφορικά με την ανομοιογένεια των εργατικών χεριών εξέφραζαν την άποψη ότι, εξυπηρετούσε στην ουσία το κεφαλαίο καθώς αποδυνάμωνε την δυναμικότητα του προλεταριάτου να επαναστατήσει.


Σπεύδουν σύσσωμοι όλοι οι αντιενθικιστές πολιτικάντηδες της διαφθοράς να ποινικοποιήσουν το λαϊκό συναίσθημα ως ρατσιστικό, ενώ στην αντίπερα όχθη καθημερινά ανάγουν ως υπέρτατο δικαίωμα των “προσφύγων”, όπως ονομάζουν κάθε λαθρομετανάστη, το δικαίωμα σε μία θρησκεία καθαρά εχθρική προς οτιδήποτε διαφορετικό και σε μια κοσμοαντίληψη η όποια έχει αιματοκυλήσει όλη την Ευρώπη. Δηλαδή για να γίνει πιο κατανοητό, πιο επικίνδυνο κρίνεται το τραγούδι του μεγάλου σύνθετη Ζαμπέτα για τον «αράπη» παρά η έκφραση «Αλλάχ Ακμπάρ» που έχει χρησιμοποιηθεί από κάθε τρομοκράτη πριν τις δολοφονικές τους ενέργειες.  
Ιδιαίτερα επιλεκτικοί στις εκφράσεις και στα σύμβολα που αποποινικοποιούν είναι οι «ευαίσθητοι» εκφραστές των μνημονίων, όταν το σφυροδρέπανο που είναι συνδεδεμένο άμεσα με εκατομμύρια νεκρούς δεσπόζει κυριαρχικά στην ελληνική κοινωνία, ενώ έχει απαγορευτεί σε πολλά κράτη παγκοσμίως.
Σήμερα ποινικοποιούν ελέω της παγκοσμιοποίησης εθνολογικά και φυλετικά στοιχεία που έχουν διαμορφωθεί διαμέσου των αιώνων και που αποτελούν το συλλογικό σύμπαν των ευρωπαϊκών λαών. Αδιαφορούν για την πολιτισμική αλλοίωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού και μάχονται την διαφορετικότητα των λαών καθώς μοναδική τους επιθυμία είναι η επικράτηση ενός υβριδικού πολιτισμού υποχείριου των διεθνών τοκογλύφων. Ταυτόχρονα όμως στηρίζουν τις ακραίες και μισογυνικές αντιλήψεις των λαθρομεταναστών ως δικαίωμα τους στην επιλογή θρησκείας και διαφορετικότητας. Πραγματικά ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Προκαλείται μια σύγχυση στους Έλληνες πολίτες ταυτόχρονα με ένα ενοχικό σύνδρομο για το ποιες εκφράσεις είναι «ξενοφοβικές» και «ρατσιστικές». Όλα αυτά σε μια προσπάθεια υποδούλωσης της ελεύθερης σκέψης και σε μια άμεση χειραγώγηση των λαών από μια κεντρική αρχή.
Δεν έχουν αναρωτηθεί πόσους Έλληνες πολίτες επιθυμούν να βάλουν στο περιθώριο. Όμως δεν αφουγκράζονται την ελληνική κοινωνία και στο τέλος αυτή θα τους βάλει στο περιθώριο, στην ακρίβεια θα τους στείλει στον «κάλαθο των αχρήστων» στηρίζοντας το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, ο χειρότερος εφιάλτης κάθε τοκογλύφου παίρνει σάρκα και οστά. Οι λαοί της Ευρώπης στηρίζουν τα εθνικιστικά κινήματα, αγωνίζονται για να διατηρήσουν την ταυτότητα τους και στο τέλος θα αποτινάξουν τον ζυγό της αδίστακτης εξουσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ευγενία Χρήστου Γερμενή 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-poinikopoihsoun-mechri-kai-ton...-zampeta-alla-to-allach-akmpar-den-tou#ixzz4Gdx3l3nM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου