OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

“Αντιρατσιστικός” νόμος και στο διαδίκτυο: Η Αστυνομία της Σκέψεως είναι εδώ!

“Αντιρατσιστικός” νόμος και στο διαδίκτυο: Η Αστυνομία της Σκέψεως είναι εδώ!Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 - 18:53


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
“Αντιρατσιστικός” νόμος και στο διαδίκτυο: Η Αστυνομία της Σκέψεως είναι εδώ!
Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια του φιλελεύθερου και μαρξιστικού κατεστημένου για την κύρωση του “Πρωτοκόλλου του Στρασβούργου”, δηλαδή τον «αντιρατσιστικό» του διαδικτύου, με τον οποίο επιχειρείται η φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης των αντιρρήσεων απέναντι στην διάλυση των εθνικών κοινωνιών, την άκρατη λαθρομετανάστευση και τις συνέπειες αυτής, όπως η ισλαμική τρομοκρατία. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα παπαγαλάκια κάνουν λόγο για «χτύπημα κατά του Εθνικισμού», αφού περί αυτού ακριβώς πρόκειται.
Πίσω από τον «φερετζέ» της καταπολέμησης του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας», λέξεων αρκούντως αόριστων ώστε να εφαρμόζονται κατά το δοκούν, κρύβεται η φίμωση των απόψεων της πλειοψηφίας των Ελλήνων, που δεν επιθυμούν η χώρα μας να καταστεί ένα «χωνευτήρι» της παγκοσμιοποίησης. Blogs, κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες θα περιέλθουν στην δικαιοδοσία επιδοτούμενων ομάδων «αλληλέγγυων» ρουφιάνων, οι οποίοι με πολιτικά κριτήρια, υπέρ της μνημονιακής κυβέρνησης βεβαίως βεβαίως, θα διατάσσουν την επιβολή κυρώσεων, λογοκρισίας και γιατί όχι φυλακίσεων και προστίμων.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο νομοθέτημα, «ο ορισµός «ρατσιστικό και ξενοφοβικό υλικό» περιλαµβάνει κάθε είδους έγγραφο υλικό (π.χ. κείµενα, βιβλία, περιοδικά, δηλώσεις, µηνύµατα κ.λπ.), εικόνες (π.χ. αναπαραστάσεις, φωτογραφίες, σχέδια κ.λπ.) και οποιουδήποτε είδους ανάπτυξη ιδεών ή θεωριών», οπότε αναμένεται οι μπολσεβίκοι να δικάσουν και τον Παλαμά, για να μην αναφέρουμε τον Σολωμό και τον «ρατσιστικότατο» «Ύμνο εις την Ελευθερίαν», που σίγουρα χρειάζεται να ποινικοποιηθεί, αν όχι να ριφθεί στην πυρά του πολυπολιτισμού.
Και, βεβαίως, μην περιμένετε να εφαρμοστεί ο νόμος αυτός αν ο Φίλης, μέσω διαδικτύου αυτή τη φορά, αρνηθεί και πάλι την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Θα τρέξουν τότε πάλι οι νεοδημοκράτες συνοδοιπόροι του να τον αθωώσουν και να λένε ότι έκανε «λεκτικό ατόπημα». Ο νόμος αφορά αποκλειστικά και νόμο όσους Είναι και Αισθάνονται Έλληνες. Οι «αλληλέγγυοι» θα μπορούν να κανονικά να ασχημονούν εναντίον της Πίστεως και της Πατρίδος μας κανονικότατα, χωρίς κυρώσεις.
Κώστας Αλεξανδράκης




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiratsistikos-nomos-kai-sto-diadiktuo-h-astunomia-ths-skepsews-einai-edw#ixzz4GPcc6baR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου