OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο Μούζαλας στέλνει 2000 λαθρομετανάστες στην Κρήτη - Ελληνική Αυγή: Συνελήφθη τζιχαντιστής και το κρύβουν!

Ο Μούζαλας στέλνει 2000 λαθρομετανάστες στην Κρήτη - Ελληνική Αυγή: Συνελήφθη τζιχαντιστής και το κρύβουν!



Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 - 18:23

Σύσκεψη έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με την παρουσία του υπουργού Λαθρομετανάστευσης, Μουζάλα, με θέμα την μεταφορά «προσφύγων» στο νησί για να βουλιάξει ο τουρισμός του, όπως έγινε και με τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
«Δεν φέρνουμε δώρα μοιράζουμε μια εθνική ευθύνη και κάνουμε προγραμματισμό και διαχείριση μιας κρίσης. Βασική μας αρχή, τα δικαιώματα των πολιτών πρέπει να ισορροπούν με τα δικαιώματα των ντόπιων». Αυτά είπε ο υπουργός, που ετοιμάζει… camp (απέφυγε να χρησιμοποιήσει τον όρο hot spot) χωρητικότητας –σε πρώτη φάση- 2.000 «προσφύγων».
Εν τω μεταξύ, ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, Γιώργος Σπυρόπουλος που βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ζήτησε να συναντήσει τον υπουργό προκειμένου να καταγγείλει ένα περιστατικό που αφορά στη σύλληψη ενός Πακιστανού στην περιοχή της Χερσονήσου στις 11 του περασμένου Μάη στην κατοχή του οποίου βρέθηκε βίντεο με με τζιχαντιστικό περιεχόμενο. Όπως ήταν αναμενόμενο η συνάντηση δεν έγινε κι έτσι ο συναγωνιστής Σπυρόπουλος κοινοποίησε την καταγγελία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της "Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη":
"Στην συγκέντρωση των Δημάρχων στην περιφέρεια Κρήτης με τον υφυπουργό μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα μας απαγορεύτηκε η πρόσβαση και η παρακολούθηση της ομιλίας του υπουργού προς τους δημάρχους. Δηλαδή απαγορεύτηκε σε εκλεγμένο περιφερειακό συνδυασμό, αυτόν της Ελληνικής Αυγής, να παρακολουθήσει την συζήτηση και να ακουστεί η άποψή μας ως νόμιμα εκλεγμένοι από χιλιάδες συμπολίτες μας. Απαγορεύεται να μάθουν οι πολίτες το τι θα συζητηθεί και το τι θα ζητήσει ο Μουζάλας από τους δημάρχους της Κρήτης για να φέρει λαθρομετανάστες, υπό το πρίσμα της κλειστής συγκέντρωσης, λες και είμαστε στην Βόρεια Κορέα.

Να ενημερώσουμε λοιπόν και δημόσια τον υφυπουργό, ότι θα του παραδώσουμε μέσω του κυρίου Αρναουτάκη έναν φάκελο με μία αναφορά μου που θα γράφει τα πλήρη στοιχεία ατόμου που προσήχθη σε αστυνομική υπηρεσία κατόπιν νόμιμα γενόμενου αστυνομικού ελέγχου, ο οποίος, πέραν των περιοριστικών όρων για λαθρεμπόριο, είχε στην κατοχή του και πολλά βίντεο με σκληρό ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ περιεχόμενο,των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Για να καταλάβει ο κύριος Μουζάλας τι θέλει να μας φέρει στο νησί και να μας γυρίσει 400 χρόνια πίσω κατά την τουρκοκρατία. Εφόσον δεν μας δίνεται η δυνατότητα να του τα πούμε κατ ιδίαν, θα τα πούμε μέσω επιστολής".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mouzalas-moirazei-ethnikh-euthunh-kai-stelnei-sthn-krhth-2.000-prosfugaki#ixzz4H47FvYeP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου