OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Να ξαναλάμψει το μεγαλείο των αγωνιστών του 1821 στο Πεδίο του Άρεως που έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες!

Να ξαναλάμψει το μεγαλείο των αγωνιστών του 1821 στο Πεδίο του Άρεως που έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες!Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 - 22:32

      63
Να ξαναλάμψει το μεγαλείο των αγωνιστών του 1821 στο Πεδίο του Άρεως που έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες!
Την οργή του κάθε Έλληνα προκαλεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό το Πεδίον του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας.
Για την ιστορία το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με κύριο σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης. Γι αυτό το λόγο και είναι διακοσμημένο με μαρμάρινες προτομές γνωστών ηρώων όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Νότης Μπότσαρης, ο Δημήτριος Υψηλάντης, η Λασκαρίνα Μπουμπούνα και ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης. Αυτές οι προτομές βρίσκονται για ένα ειδικό λόγο που θα αναλύσουμε παρακάτω τοποθετημένες κατά μήκος μίας οδού όπου ονομάζεται "Αγωνιστών του 21".
Σε αυτές τις προτομές ανήκουν και ιστορικά πρόσωπα που ενώ έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στον αγώνα για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους από τον τουρκικό ζυγό είναι λιγότερο γνωστά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Δόμνα Βιζβίζη, η ηρωική Θρακιώτισσα καπετάνισσα της Επανάστασης του 1821.
Η Δόμνα Βιζβίζη αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου εις την Μεγάλην Ιδέαν της Φιλικής Εταιρείας εις την οποία μυήθηκε μετά τον σύζυγό της Χατζηαντώνη Βισβίζη. Επιπροσθέτως η Δόμνα Βιζβίζη ξόδεψε για τον αγώνα και τον τελευταίο οβολό της προς τη συντήρηση του πλοίου της ως ετοιμοπόλεμου και μάχιμου κατά των Τούρκων. Και όταν δεν μπόρεσε πια η ίδια να το συντηρήσει, το προσέφερε και αυτό στον αγώνα. Πέθανε εγκαταλειμμένη, πτωχή και λησμονημένη από το κράτος των πολιτικών της εποχής εκείνης που ήταν πουλημένοι στα ξένα συμφέροντα.
Οι προτομές σε πάρκα διατελούν μια μέγιστη παιδαγωγική λειτουργία. Αυτός είναι και ο λόγος που τοποθετούνται κατά μήκος μια οδού πεζοπορίας. Σε κάθε οικογενειακή βόλτα σε τέτοια πάρκα γεννιέται στα παιδιά η απορία για την ζωή αυτών που έχουν τιμηθεί να περιέλθουν σε ιστορική μνήμη από το Έθνος τους. Και είναι μια ευχάριστη ασχολία των γονέων να τους εξηγούν για την προσφορά και την θυσία της Δόμνας Βισβίκη, τα ανδραγαθήματα και την ιδιοφυία του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και για τα τέσσερα σπαθιά που έσπασε ο Τουρκοφάγος Νικηταράς σκοτώνοντας τους τουρκαλβανούς δυνάστες του Ελληνικού Έθνους στα Δερβενάκια. Δηλαδή εξηγούν οι γονείς στα παιδιά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης τον λόγο που είναι ελεύθεροι Έλληνες και Ελληνίδες σήμερα.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την κατάντια των μνημείων των ηρώων του 1821 που μας χάρισαν την αναπνοή μας ως ελεύθερων Ελλήνων έως σήμερα, που χωρίς αυτούς οι τούρκοι θα μας είχαν αφανίσει.
Εκατοντάδες λαθρομετανάστες έχουν εγκατασταθεί εδώ και ένα χρόνο από τον Αύγουστο του 2015 στο Πεδίο του Άρεως άλλα και στο Βοτανικό από την "μούμια" του ΣΥΡΙΖΑ Τασία ΧριστοδουλοπούλουΜεταφέρθηκαν αλλά επέστρεψαν. Έχουν καταλάβει τους χώρους του άλσους στήνοντας τα υπάρχοντα τους κάτω από τις προτομές των Ηρώων του 1821 και με αυτό τον τρόπο μπλοκάροντας το λειτούργημα της ανεμπόδιστης επίσκεψης του χώρου από Έλληνες πολίτες.


Ο πολλαπλασιαστής ισχύος της δημιουργίας ενός άβατου από τους Έλληνες άλσους του Πεδίου του Άρεως ονομάζεται Γιώργος Καμίνης. Ως σημερινός δήμαρχος Αθηναίων δεν κάνει τίποτα για αυτή την κατάσταση αφήνοντας τοξικοεξαρτημένα άτομα να περιφέρονται σε αναζήτηση της δόσης τους και τις δημόσιες τουαλέτες να παραμένουν απλησίαστες λόγω της δυσοσμίας. Άλλωστε και ο Καμίνης αριστερός είναι, τι να καταλάβει από το μεγαλείο της Ελλάδος.
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με δεκανίκι την Νέα Δημοκρατία για την καταστροφή της Ελληνικής Εθνικής Συνείδησης.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να δώσουν τη πολιτική δύναμη στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή να ξανανοίξει τον δρόμο της Εθνικής υπερηφάνειας και μόρφωσης στο Πεδίο του Άρεως και στο Ελληνικό Έθνος!
Ακολουθεί βίντεο από το 2015, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σήμερα, ένα χρόνο μετά! 



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-janalampsei-to-megaleio-twn-agwnistwn-tou-1821-sto-pedio-tou-arews-pou-e#ixzz4I9Ic1tSv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου