OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

“Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα των τζιχαντιστών δολοφόνων” για τα ΜΜΕ - Τι προσπαθεί να αποκρύψει η «πολιτική ορθότητα»;

“Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα των τζιχαντιστών δολοφόνων” για τα ΜΜΕ - Τι προσπαθεί να αποκρύψει η «πολιτική ορθότητα»;Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 - 00:32

      7
“Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα των τζιχαντιστών δολοφόνων” για τα ΜΜΕ - Τι προσπαθεί να αποκρύψει η «πολιτική ορθότητα»;
Αν υπάρχει κάτι το οποίο να ακολουθεί σε αθλιότητα, αγριότητα και προστυχιά τα συνεχή εγκλήματα των τζιχαντιστών δολοφόνων, αυτό είναι η υποκριτική στάση των διαμορφωτών της “κοινής γνώμης”, οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την νοσηρή κατάσταση της επιβληθείσας “πολιτικής ορθότητας”, δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό και συνειδησιακό ενδοιασμό να διαστρεβλώνουν συστηματικά την πραγματικότητα και να φτύνουν πάνω στους τάφους των θυμάτων.


Γιατί τι άλλο από εμπαιγμό και χλευασμό στην μνήμη τους μπορεί να θεωρηθεί η φράση “αδιευκρίνιστα κίνητρα”, η οποία σε μόνιμη βάση συνοδεύει τα ρεπορτάζ των “μεγάλων” ΜΜΕ και τις “αναλύσεις” των διαφόρων “ειδικών” σε θέματα τρομοκρατίας και... ψυχολογίας; Κάθε φορά κατά την οποία ένας φανατισμένος ισλαμιστής ζώνεται με εκρηκτικά ή κραδαίνει χαντζάρα και είναι αποφασισμένος να πεθάνει παίρνοντας μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερους “άπιστους”, αλαλάζοντας την μόνιμη φράση – κλισέ “Αλλάχ Ακμπάρ”, εμφανίζονται οι “ειδικοί”, “ειδήμονες”, “μελετητές”, οι οποίοι... αναρωτιούνται για τα “κίνητρα” του δράστη, καθώς και την ψυχολογία του.
Αντί να αναφερθούν στο προφανές, ότι είναι αποφασισμένα φανατισμένοι να σκοτώσουν στο όνομα της θρησκείας τους οποιονδήποτε δεν αποδέχεται στις διδαχές του Ισλάμ, ακούμε και διαβάζουμε τα πλέον απίθανα πράγματα, τα οποία “ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι” στον οποιονδήποτε έχει έστω και στοιχειώδη αντίληψη της πραγματικότητας, καθώς επικεντρώνονται στα πάντα του τίποτα, αφήνοντας όμως εντελώς ανέγγιχτη και ανεξερεύνητη την ουσία.
Θα δούμε, θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε για τον δράστη, για το αν ήταν απελπισμένος από την ανεργία, αγανακτισμένος που του έκοψαν το επίδομα, απογοητευμένος επειδή τον παράτησε η γυναίκα του, μεθυσμένος επειδή έπινε πολύ, ότι στραβοκοιμήθηκε ή στραβοκατάπιε, αλλά δεν θα υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο ότι ρόλο για την αποτρόπαια απόφαση και ενέργειά του έπαιξε η απόλυτη προσήλωσή του στο Ισλάμ.
Όλα παίζουν τον ρόλο τους στην απόφαση να ανατινάξει ανθρώπους ή να τους σφάξει εκτός από την θρησκεία. Και ενώ τα περιστατικά της ισλαμικής τρομοκρατίας έχουν πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις σ' όλη την Ευρώπη, το μόνο που ενδιαφέρει τους πάσης φύσεως “αντιρατσιστές”, “αντιφασίστες” και “ανθρωπιστές” είναι να μην... στοχοποιηθούν οι “πρόσφυγες” και φυσικά να μην ενισχυθούν κι άλλο τα Εθνικιστικά Κινήματα σ' όλη την Ευρώπη! Η φαιδρότητα των τύπων αυτών δεν αναιρεί την επικινδυνότητά τους, ιδιαίτερα όταν κατέχουν θεσμικά αξιώματα ή μετέχουν σε μιντιακούς διαύλους δημόσιας επικοινωνίας, όπου με απίστευτη αναίδεια και ανάλογο θράσος, κι ενώ το μίσος των ισλαμιστών τζιχαντιστών έχει οδηγήσει στις δολοφονίες αμέτρητων αθώων ανθρώπων, μας λένε για το... μίσος του Εθνικισμού(!) και ότι η μισαλλοδοξία, η μνησικακία και ο φανατισμός έχουν πάντοτε ως αποκλειστικά θύματα τους Εβραίους, την Αριστερά και το Ισλάμ.
Όταν οι θύτες είναι μουσουλμάνοι και τα θύματα είναι Χριστιανοί, Ευρωπαίοι, Λευκοί, τότε δεν τίθεται ζήτημα γενίκευσης, αλλά οι δολοφονικές πράξεις έχουν καθαρά ατομικό χαρακτήρα και φυσικά “αδιευκρίνιστα κίνητρα”. Κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μιλήσουν για “ηθική αυτουργία” ή απλώς να χαρακτηρίσουν ως “χρήσιμους ηλίθιους” όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιες ανισόρροπες απόψεις και στρώνουν το χαλί στον φρικαλέο φανατισμό των τζιχαντιστών ισλαμιστών.
Εμείς, από την δική μας πλευρά, αυτό το οποίο θα πούμε είναι ότι με φτηνές και φαιδρές ιδεοληψίες, που διασύρουν την αληθινή έννοια του Ανθρωπισμού, δεν αντιμετωπίζεται το πολυπλόκαμο τέρας της ισλαμικής τρομοκρατίας. Κάτι τέτοια τέρατα τα τσακίζεις, δεν τα χαϊδεύεις. Ειδάλλως, ο κατάλογος των θυμάτων θα μεγαλώνει συνεχώς, καθώς και η προκλητικότητα των “πολιτικά ορθών” αναίσθητων που θα... εξερευνούν τα “αδιευκρίνιστα κίνητρα” των αποφασισμένων να σκοτώσουν τζιχαντιστών ισλαμιστών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-adieukrinista-kinhtra-twn-tzichantistwn-dolofonwn-kai-h-alhtheia-pou-apo#ixzz4FeQwoU7u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου