OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Χρυσή Αυγή | Ένοχη σιωπή Πρετεντέρη για τις αποκαλύψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσή Αυγή | Ένοχη σιωπή Πρετεντέρη για τις αποκαλύψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟΤετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 - 12:46
Ένοχη σιωπή Πρετεντέρη για τις αποκαλύψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ
Αίσθηση προκάλεσε στο καθεστώς η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εφημερίδα «Ακρόπολη», ώστε έβαλαν τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πρετεντέρη να απαντήσει. Μόνο που ο Πρετεντέρης «πέταξε την μπάλα στην κερκίδα», για να μιλήσουμε σε μία γλώσσα που καταλαβαίνει ο εκτοξευτής μπουκαλιών σε γήπεδα, ο φέρελπις χουλιγκάνος του MEGA  και του ΔΟΛ, δήθεν δημοσιογράφος.
Δεν είπε ούτε λέξη για την αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ότι το ανακριτικό δίδυμο και το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκος, εκβίαζαν κατηγορουμένους να ψευδομαρτυρήσουν για να αφεθούν ελεύθεροι. Ούτε λέξη δεν είπε ο Πρετεντέρης για το ότι σχεδιάζουν να μην φέρουν τους ψευδομάρτυρες στην δίκη, υπό τον φόβο του ξεφτιλίσματος που θα πάθουν από τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Ούτε λέξη για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Ούτε λέξη για την πραγματική πρόκληση του Αρχηγού, ο οποίος είπε ότι στην δίκη «θα παραβρίσκονται 200 και πλέον συνήγοροι υπεράσπισης. Θα παραβρίσκονται τουλάχιστον 15 ευρωβουλευτές», για να μεταφέρουν σε άπαντες τα τεκταινόμενα της δίκης.
Φυσικά, ακόμα αναμένουμε τον σχολιασμό Πρετεντέρη για την ομολογία Σαμαρά που έγινε ενώπιον του ότι πήρε τηλέφωνο για να προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής ΑυγήςΘυμίζουμε: Αντώνης Σαμαράς: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή...»
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sigh-pretenterh-gia-tis-apokalupseis-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-binteo#ixzz3HXgDpGao


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου