OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

δράσεις.

Χτές Πέμπτη 29/8 ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής  στην Λέσβο Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης  συνοδευόμενος από  τμήμα της  Ομάδας  Δράσης βρέθηκε στο πλευρό της  ΑΕΛ Καλλονής  στην σύσκεψη της Νομαρχιακής επιτροπής  για την τύχη του γηπέδου της  Καλλονής δηλώνοντας συμπαράσταση στην ομάδα και στην τοπική κοινωνία.
Την ίδια ώρα  ένα  άλλο τμήμα από την Ομάδα Δράσης έκανε επίσκεψη στο χωριό της Μόριας με αφορμή την Δημιουργία του < στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθροεισβολέων > σε απόσταση ανάσας από το χωριό, δημιουργώντας έτσι μία σοβαρή εστία κινδύνου για τους κατοίκους της Μόριας  και των γύρω χωριών- όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί- όπου  υπάρχει μεγάλος αριθμός λαθροεισβολέων.
Τελευταία τρανά παραδείγματα είναι οι τραυματισμοί 10 αστυνομικών της ΕΛΑΣ από τους λαθροεισβολείς στην Αμυγδαλέζα Αττικής , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ αργότερα, η επίθεση των λαθροεισβολέων κατά των αξιωματικών του  Λιμενικού στο Καρλόβασι –Σάμου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.

                ΑΜΕΣΗ  ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ  ΤΩΡΑ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου