OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ

ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  Ο ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ ()
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ  ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ  ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ  ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ; ΠΟΙΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ; ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ  ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
ΕΙΜΑΣΤΕ    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΕΝΟΣ   ΘΕΙΚΟΥ   ΣΧΕΔΙΟΥ;   ΚΑΙ   ΑΝ   ΝΑΙ ,   ΜΕ  ΠΟΙΟΝ   ΣΚΟΠΟ; ΤΙ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ;  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ  ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑΣ  ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΦΥΛΗΣ; Κ.ΛΠ                                                                                                
ΩΣΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ  ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ <ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ> ΦΡΕΣΚΙΟΙ  <ΔΑΣΚΑΛΟΙ>  ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ  <Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΨΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ> Η <Η Η ΑΛΗΘΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ  ΜΑΣ >.
ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ  ΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ  ΝΑ  ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ,ΜΕ  <ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ>ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ  ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΜΑΣ .
 Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ  ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ ΕΚΣΤΑΤΙΚΑ  ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!  ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ  ΑΥΤΗ Η  ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ  <ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ >ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ <ΑΧΤΑΡΜΑΣ>. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ <ΙΣΧΥΡΗ ΥΓΙΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ <ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ > ΧΑΘΗΚΕ. (Αν αναρωτιέστε τι δουλειά  έχει η ισχυρή εθνική συνείδηση, θα σας  πώ  πώς όταν  πρίν πολλά χρόνια άρχισα να έχω τις παραπάνω μεταφυσικές ανησυχίες ,διάβασα τόμους ολόκληρους  για τις ανατολικές κυρίως ,<φιλοσοφίες> και τις έβρισκα <ανάπηρες> όλες ώσπου κατάλαβα καποια στιγμή ότι  παρεμβάλλοταν μονίμως και ανελλειπώς τά Ελληνικά γονίδια μου , οι Ιστορικές –και όχι μόνο- μνήμες των Ελληνων προγόνων μου και της Φυλής μου.
Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι  όταν παραδείγματος-χάριν , διάβασα ένα βιβλίο του Δαλάι-Λάμα πολλά χρόνια πρίν,ένοιωσα μια ανεξήγητη απέχθεια και τον  θεώρησα  έναν ανόητο αμπελοφιλόσοφο πού ότι σοφό λέει –με εκείνο το μειλίχιο και αδικαιολόγητα  πράο ύφος του-είναι άκυρο πρίν ακόμα το εκστομίσει,γιατί έφυγε σαν τον κλέφτη ένα βράδυ από την πατρίδα του-το Θιβέτ- και γυρνάει όλο τον κόσμο δίνοντας διαλέξεις (κάτι σαν τον δικό μας δαλάι Τζέφρυ –Γιώργο δηλαδή) περί της ανύψωσης του πνεύματος και του εαυτού , την ίδια στιγμή πού η  πατρίδα του είναι υπό Κινέζικη κατοχή και ο λαός του υφίσταται μία άνευ προηγουμένου γεννοκτονία . Εγώ λοιπόν σαν Ελληνίδα όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να δώ τον σοφό στο προσωπό του. Το μόνο πού έβλεπα , και βλέπω ακόμη είναι, το εφιαλτικό πρόσωπο ενός άκυρου ηγέτη,πού αντί να μείνει και να υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων την πατρίδα και τον λαό του,- ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ-εκείνος  έφυγε στην Ινδία για να σώσει τον ιερό εαυτό του ενώ εκατομμύρια άνθρωποι –ανατολικοί και δυτικοί- στον πλανήτη όχι μόνο τον θεωρούν σοφό αλλά ακολουθούν και  κατά γράμμα τις οδηγίες του για να φτάσουν στις ανώτερες πνευματικές  σφαίρες  πού τους υπόσχεται! 
Βέβαια η  αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι  Ελληνες οπαδοί του βουδισμού και των Αξιών <πού πρεσβεύει,> έχουν κυριολεκτικά βομβαρδιστεί τα τελευταία χρόνια από σύσσωμα τα Μ.Μ.Ε  και κυρίως τους εκδοτικούς οίκους με  τά  βιβλία όλης αυτής της περίφημης , <ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ>  και  ένα σωρό περιοδικά επίσης  του ίδιου θέματος ,κάνοντας κάποιον πού έχει  γνώση της  Ελληνικής Ιστορίας  εύλογα να απορεί :<Ποιες είναι οί Πανανθρώπινες  Αξίες πού δεν πρεσβεύτηκαν  που δεν αναλύθηκαν και που δεν βιώθηκαν στην πράξη και όχι στα λόγια , από τους  Ελληνες προγόνους μας , και εμεις οι απόγονοι τους τις ψάχνουμε σε μετέπειτα αμφιλεγόμενους  <<φιλόσοφους >>; Έχουμε τελικά τόσο μεγάλη άγνοια για τά λεγόμενα τους για το έργο τους  και τις μεταφυσικές  αναζητήσεις  των Κορυφαίων και ασύγκριτων μέχρι και σήμερα  ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝκαι προγόνων μας ; .Και αν ναι ,τότε γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα  πού ίσως  αποδειχθεί σωτήριο για την  άγνοια μας  πάνω  στην  Ιστορική και πολιτιστική  δράση  των προγόνων ΔΗΛΑΔΗ:ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.
  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ  ΚΑΚΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΙ  ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ  ΦΥΛΗΣ ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ. ΕΝΩ  ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ Τ0ΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΡΙΦΩΜΑ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ!!! ΝΑΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΜΑΣ ,ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. .ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ  ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΣΟΙ.Π.Χ  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΙΔΙΟΣ!!!!!
ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΑΣΤΕΙΟ  ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΛΠΑ , ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ  ΝΟΜΟΥΣ  ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ  ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!
  Ε ΟΧΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ  ΔΕΧΤΩ ΠΟΤΕ  ΝΑ  ΦΤΥΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ  ΚΑΙ ΘΕΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΗΔΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ  ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ , ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ .ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!
 ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ  ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ!!
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΑΙΜΟΥΣ ΜΟΥ ,ΑΠΟ  ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η  ΥΦΗΛΙΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ <ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ> ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ;ΠΟΙΟ  ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ,ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΓΕΒΡΑΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΠ .ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ  ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ  ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΤΗΝΗ; ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ; ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ;ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΤΗΝΣΤΑΘΕΡΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;
ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ !ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ Η ΟΡΓΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ! ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ!ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ,2 ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ!ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΗ!
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ;ΔΕΝ ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ; ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ; Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ!ΑΝΕΜΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕΣ; ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ!!! ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ! ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ!ΑΥΤΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΨΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ! Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΦΩΣ  ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!
ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΛΕΤΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ  ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙΜΟΥ !Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ  ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ   Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΠΡΙΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΩΝΙΟ!  Η ΥΠΑΤΙΑ  ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ  ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ!  Η ΣΑΠΦΩ  ΣΤΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, Ο ΕΥΔΟΞΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ  Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ  Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ  Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ  Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ   Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΘΕΙΚΟΙ, ΑΘΑΝΑΤΟΙ  ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ  ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΤΗΝ  ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ!
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ! ΓΕΝΝΟΙΤΟ!!

Τριανταφυλλίδου Παρασκεύη. Τ.Ο Λεσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου