OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Δεν ξεχνώ.

Θυμάστε Έλληνες  πριν 20-22 χρόνια το πολιτισμικό σοκ που πάθαμε με τις ορδές των  πεινασμένων Αλβανών πού σαν τους αρουραίους  πού εγκαταλείπουν το καράβι όταν βουλιάζει, εγκατέλειπαν την πατρίδα τους; Θαυμάστε τους σήμερα χορτασμένους  να καίνε το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ. Έκαψαν την Σημαία της Χώρας πού τους στήριξε, τους τάισε και τους έμαθε την αξία του ανθρώπου. Έτσι είπαν ευχαριστώ στην Ελλάδα και τους Έλληνες αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ανύπαρκτο πολιτιστικό  επίπεδο τους και την αγνωμοσύνη πού τους διακρίνει. Άλλωστε στα ορφανά του Στάλιν ανήκουν και αυτοί.

Θυμάστε  τότε πού μαζεύαμε ρούχα και παπούτσια των παιδιών μας , για να χαρίσουμε με καρδιά στα δικά τους στερημένα παιδιά; Τα παιδιά τους  πού όταν πρωτοήρθαν τα έβγαζαν να  ζητιανεύουν  στα φανάρια μέχρι να δούν πως οι Ελληνες φέρονται στα παιδιά τους  και να αρχίσουν να μας μιμούνται;
Θυμάστε  την ραγδαία και σοκαριστική αύξηση της εγκληματικότητας στην  Πατρίδα μας  με αυτούς τούς λαθρομετανάστες   πού περιθάλψαμε στηρίξαμε ταίσαμε και ντύσαμε από λύπη και ανθρωπιά;
Θυμάστε  ότι αφού χόρτασαν τα στομάχια τους , και είδαν τα αγαθά πού είχαμε εμείς εδώ τα ήθελαν όλα και τα ήθελαν αμέσως και με κάθε τρόπο;
Θυμάστε Ελληνες τους τρόπους πού χρησιμοποίησαν οι  Αλβανοί μέσα στην χώρα μας  για να αποκτήσουν αγαθά και αυτοί;
 Ας τους θυμηθούμε λίγο <<έτσι για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας  γιατί  η αλήθεια για εμάς τους Έλληνες ως λαός   είναι ότι όλα σχεδόν τα δεινά μας οφείλονται στην αδύναμη Ιστορική κυρίως μνήμη μας ,χωρίς να παραβλέπω και τα δεινά πού περάσαμε και συνεχίζονται αμείωτα μέχρι και σήμερα από τα  κόμπλεξ κατωτερότητας κάποιων απέναντι μας  λόγω του Πολιτιστικού  και Ιστορικού υπόβαθρου πού κατέχει  η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .>>
Οι τρόποι των Αλβανών για να βγάλουν χρήμα ήταν  οι εξής παρακάτω:
Εχουν εισάγει τόνους  χασίσι στην Ελλάδα,αλλά και πιο σκληρά ναρκωτικά και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα. Υπάρχουν οι  στατιστικοί αριθμοί εγκλημάτων  στην Ασφάλεια  Αττικής και την Δίωξη Ναρκωτικών. ΠΡΏΤΟΙ  ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ.ΑΣΣΟΙ  ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ .
Έχουν κατακλέψει  τον κόσμο όλο, βαρεθήκαμε να ακούμε στις ειδήσεις  για συμμορίες  Αλβανών πού έκλεψαν από απλωμένες μπουγάδες ,μέχρι βαριά άρρωστους γέροντες ,πού σε κάποιες περιπτώσεις τους δολοφόνησαν κιόλας, για λίγα ευρώ,για την πενιχρή συνταξή τους. Η Ασφάλεια Αττικής και το Εγκληματολογικό, έχουν γεμίσει τόμους από τα περιστατικά του είδους. Ένα σοβαρό τελευταίο περιστατικό είναι  οί Αλβανοί  δραπέτες, πού άφησαν πίσω τους νεκρό-  άψυχο το σώμα μιας νεαρής 29χρονης  Ελληνίδας  πού βρέθηκε τυχαία στον τόπο της καταδιωξης  των Αλβανών από περιπολικά της ΕΛΑΣ .(Στην επιχείρηση συμμετείχε πολύ αγαπημένο συγγενικό μου άτομο,και για λίγες ώρες ένοιωσα πάλι την αγωνία πού βιώνουν όλοι όσοι έχουν δικούς τους ανθρώπους στην Αμεσο Δράση.ΟΙ σφαίρες βουίζαν δίπλα τους ΄και οι ειδικοί συμπέραναν ότι ήθελαν να σκοτώσουν οπωσδήποτε κάποιον.)
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ  ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΕΙΠΕ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ??!!!!!
Τώρα για όσους σπεύσουν να πούν ότι όλοι οι Αλβανοί δεν είναι ίδιοι,θα τους απαντήσω ότι δυστυχώς  η ευτυχώς κρίνουμε το προφίλ ενός λαού συνήθως από την συχνότητα που επαναλαμβάνονται  διάφορα  γεγονότα και κυρίως  πράξεις του.Και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αριθμοί των επαναλαμβανόμενων επί 23 χρόνια, παραπάνω εγκλημάτων  είναι αποστομωτικοί όπως αποστομωτικός ηταν ο ομαδικός  βιασμός της 90χρονης Ελληνίδας  γερόντισσας πριν λίγα χρόνια, πού δεν ήταν ο μοναδικός .
Τώρα όσον αφορά τους άλλους Αλβανούς  πού ζούνε από το μεροκάματο τους, που σαφώς και υπάρχουν δεν τους είδαμε ποτέ  να διαχωρίζουν τις θέσεις τους από τους ομοεθνείς τους ,ούτε να ζητούν συγγνώμη από τους Έλληνες για τα εγκλήματα των ομοεθνών τους .Αλλά δεν ζήτησαν και ποτέ συγγνώμη για τον εργασιακό Μεσαίωνα πού μας έφεραν,και μας καταδίκασαν στα τριτοκοσμικά μεροκάματα πού εδραίωσαν για να πάρουν τις δουλειές αυτοί, και την εργασία με λίγα έως καθόλου ένσημα, βάζοντας πολύ χαμηλά τον πήχυ και το δικαίωμα του εργαζόμενου στην αξιοπρέπεια!
Και κυρίως δεν είδαμε να βγαίνουν δημόσια,και  να καταδικάζουν περιστατικά σαν τα τελευταία  με το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας και της Εκκλησίας  στην Αλβανία από τους ομοεθνείς τους!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ  ΤΟΥ;
ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ!! ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!   ΕΔΩ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!????                                                               ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;
Όσο για εσάς  πού κάψατε  την ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στον Μόλυβο εδώ στην Λέσβο γνωρίζετε ότι αυτό πού βλέπουμε είναι ένα μάτσο θρασύδειλους ,που κάνουν κρυμμένοι τους παλληκαράδες ως συνήθως!!!! Άλλωστε και στο βίντεο πού είχατε ανεβάσει  στο  youtube που καίγατε την ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ πανηγυρίζοντας με κουκούλες ήσασταν  πάλι.
Την επόμενη φορά πού θα σκεφτείτε να δείξετε την μαγκιά σας καίγοντας την σημαία μας, κάντε το  με τον  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ  ΟΠΩΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ  ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ  ΜΕΡΑ –ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ  ΚΑΜΕΡΕΣ  ΑΡΑ  ΚΑΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ  ΕΚΑΝΕ  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ  ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ  ΣΑΣ  ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. (Όσοι δεν το είδατε ,δείτε  το! Για να δείτε ότι η Πατρίδα μας δεν έχει πια μόνο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς  πού την χαρίζουν,έχει πλέον και πολιτικούς  ξεκάθαρους τίμιους και πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  πού μας κάνουν περήφανους ,δείχνοντας επιτέλους ότι ο Ελληνας ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.  ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
  ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ  ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ,ΑΛΛΩΣΤΕ  ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΚΑΝΤΟ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ (ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ) ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ! ΟΙ ΜΥΤΙΛΙΝΙΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ 10 ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ.
ΜΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΛΒΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  ΟΤΙ ΤΟΣΟ  ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!
Υ.Γ  Ν0 1   Αλήθεια  τι σόι εθνικιστής είσαι εσύ Αλβανέ ,πού όταν σε φωνάζουν Αλβανό θυμώνεις σαν να σε έβρισαν;
Υ.Γ  Ν0 2  ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ . Να μην ξεχάσω  κάτι πολύ σημαντικό…. ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΥΕΙ  ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ….ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ  ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
                                                                ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ  Ο ΤΟΠΟΣ
         Υγιαίνετε και στο επανειδείν      Βούλα Τριανταφυλλίδου   Τ.Ο  ΛΕΣΒΟΥ             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου