OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Όσο περνάει ο καιρός  τόσο πιό έντονο γίνεται το συναίσθημα τής  ανάγκης για δράση μέσα μου . Στην προσπάθεια μου να καταλάβω γιατί νοιώθω έτσι ,κατάλαβα  ότι είναι απόλυτα λογικό ,αφού όσο παραμένουμε άπρακτοι χάνουμε με γοργούς ρυθμούς  τα πάντα!!!
Επίσης μια άλλη μεγάλη μου ανάγκη είναι να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι αυτοί οι μαφιόζοι-πολιτικοί αγύρτες ,πού περιφέρουν ακόμη χωρίς ντροπή τα μούτρα τους  εδώ και εκεί ατιμώρητοι και ελεύθεροι και το χειρότερο είναι ακόμη στην εξουσία.
Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα καθόμαστε να τους βλέπουμε να συνεχίζουν να ξεπουλάνε κατόπιν εντολών τά πάντα και  να τους  ακολουθούν ακόμη κάποιοι απλοί πολίτες  <όσο λίγοι και να είναι> .Ούτε ένας Έλληνας δεν πρέπει να στηρίζει τους Εφιάλτες πού κατέστρεψαν την πατρίδα και τις  ζωές μας .Να μην μπορούν να βγαίνουν έξω από τά σπίτια τους έπρεπε χωρίς να τους γιουχάρουμε.
Μόλις  χθές συνωμότησαν οί εθνοπροδότες εναντίον της  Πατρίδας  και του Έθνους μας . Ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια όλα τά παιδιά όσο μένουν ατιμώρητοι  οι προδότες πού τους  στέρησαν την ελπίδα για το μέλλον τους πού, αν δεν παλέψουμε διαγράφεται γκρίζο και δυσοίωνο.
Η ατιμωρησία τους είναι ένα ηχηρό χαστούκι στην ΕΘΝΙΚΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
Επρεπε ήδη να βρίσκονται στην φυλακή ,και αντ’αυτού ,συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας <ξεσκίζουν> χωρίς να φοβούνται τίποτα και κανέναν .ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΠΙΑ!!
Τελούμε υπο απροκάλυπτη και προκλητικότατη ΚΑΤΟΧΗ των εβραιοσιωνιστών και των οσφυοκαμπτών υπηρετών τους πού δηλώνουν ‘’ Έλληνες πολιτικοί’’.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη νοσεί σοβαρά και βρίσκεται προφανώς σε κώμα ,αφού μόνο με την ήδη καταγγελμένη κατάφωρη παραβίαση του Ελληνικού συντάγματος θα έπρεπε να τους καταδικάσει .Χωρίς να προσθέσουμε τα υπόλοιπα εγκληματικά παραπτώματα τους. Οι λίγοι αδιάφθοροι δικαστικοί, προφανώς δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα!
ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΙΑ!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΤΩΡΑ,ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΥΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ
ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΑΝ
ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ
ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ  5000 ΠΕΡΙΠΟΥ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!!
ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Βούλα Τριανταφυλλίδου Χρυσή Αυγή Τ.Ο Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου