OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ακόμα κλαίνε οι σιωνιστές της Jerusalem Post για την νίκη του Τραμπ και την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων | Χρυσή Αυγή

Ακόμα κλαίνε οι σιωνιστές της Jerusalem Post για την νίκη του Τραμπ και την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων | Χρυσή ΑυγήΣάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 20:01 72Ακόμα κλαίνε οι σιωνιστές της Jerusalem Post για την νίκη του Τραμπ και την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων
Ακόμα κλαίνε οι σιωνιστές της Jerusalem Post για την νίκη του Τραμπ και την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων
Η φωτογραφία είναι από ρεπορτάζ, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκπομπή "Morning Joe" κατονόμασε το Ισραήλ ως χρηματοδότη των τρομοκρατών της Αλ- Κάιντα και του ISIS.
Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές έναντι της αγαπημένης μαριονέτας του Τζορτζ Σόρος και των σιωνιστικών λόμπι, Χίλαρυ Κλίντον ήταν ένα χαστούκι στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Μετά το Brexit τα σιωνιστικά λόμπυ παγκοσμίως συνειδητοποιούν ότι με την προπαγάνδα τους και με όσα δισεκατομμύρια και αν σπαταλήσουν, δεν μπορούν πια να καθοδηγήσουν τους λαούς.
Η ναυαρχίδα της σιωνιστικής προπαγάνδας, η Jerusalem Post, φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τον θρίαμβο του Τραμπ και το γεγονός πως η νίκη του χαιρετίστηκε από τα πατριωτικά κινήματα σε όλο τον κόσμο.
Έτσι προχώρησε στην γνωστή μέθοδο της λάσπης και της συκοφαντίας, κάνοντας λόγο για "νεοναζί" ανά τον κόσμο που πανηγύρισαν την νίκη Τραμπ.
Έτσι, μετά την δήλωση του Γκερτ Βίλντερς:"Θα επιστρέψουμε την Πατρίδα μας στους Ολλανδούς" γράφουν πως ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου τόνισε πως η εκλογική νίκη Τραμπ είναι μια παγκόσμια αλλαγή, η οποία θα συνεχιστεί με την επικράτηση των Εθνικιστών στην Αυστρία, στην Γαλλία και στην Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή.

Καλομελέτα κι έρχεται!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-klaine-oi-siwnistes-ths-jerusalem-post-gia-thn-nikh-tou-tramp-kai-thn#ixzz4PvG6LBgW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου