OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πανικός στην "Καθημερινή" από την θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής σε Χίο και Λέσβο | Χρυσή Αυγή

Πανικός στην "Καθημερινή" από την θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής σε Χίο και Λέσβο | Χρυσή Αυγή

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 - 13:24 61
Πανικός στην “Καθημερινή” από την θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής σε Χίο και Λέσβο
Πανικός στην “Καθημερινή” από την θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής σε Χίο και Λέσβο
Τον τρόμο του συστήματος για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αποκάλυψε η περιβόητη "Καθημερινή" που έχει πάρει εργολαβία την νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα.
Με τίτλο "Λάδι στη φωτιά για προσφυγικό" και υπότιτλο "προκλητική στάση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα νησιά του Αιγαίου" οι προπαγανδιστές του Αλαφούζου επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα, το οποίο κατά κανόνα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον τους.
Το... έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για υβριστική δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για τον Ομπάμα από την Χίο και την σημερινή εκδήλωση στην Λέσβο.
Παράλληλα, καταγράφουν τις αντιδράσεις για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα δοκιμαζόμενα από την λαθρομετανάστευση νησιά, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις γνωστές γραφικές ανακοινώσεις Σύριζα, Λαέν, ΚΚΕ και λοιπών "αλληλέγγυων".
Προφανώς η επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού απέτυχε παταγωδώς, γι΄αυτό και οι υπερήφανοι Χιώτες έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, όπως θα κάνουν σήμερα και οι νησιώτες της Λέσβου.
Περαστικά σας!
Διαβάστε επίσης:
Αποθέωση Χρυσής Αυγής στην Χίο! Εκατοντάδες Έλληνες δυναμικά στο πλευρό μας - Φωτογραφίες, 4 Βίντεο



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-kathhmerinh-apo-thn-thermh-upodochh-ths-chrushs-aughs-se-chio#ixzz4QBJKGB8t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου