OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Όταν η Αχτσιόγλου «έσκιζε» κι αυτή τα Μνημόνια... | Χρυσή Αυγή

Όταν η Αχτσιόγλου «έσκιζε» κι αυτή τα Μνημόνια... | Χρυσή Αυγή

Όταν η Αχτσιόγλου «έσκιζε» κι αυτή τα Μνημόνια...

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 00:33 27
Όταν η Αχτσιόγλου «έσκιζε» κι αυτή τα Μνημόνια...
Μην ξεφεύγοντας από τον κανόνα της αυτογελοιοποίησης και της διάψευσης των προσδοκιών του Ελληνικού Λαού με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο, που διέπει όλους τους μετέχοντες στην «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, η νέα υπουργός Εργασίας ‘Εφη Αχτσιόγλου βρίσκεται κι αυτή αντιμέτωπη με τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» που χρησιμοποίησε στο παρελθόν, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλθει στην εξουσία.
Επειδή, ως γνωστόν, τόσο τα γραπτά όσο και οι ομιλίες μένουν, μπορούμε να δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματα του «αντιμνημονιακού» παρελθόντος της Αχτσιόγλου, η οποία στο παρελθόν (;) δεν είχε πρόβλημα τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία.
Όπως για παράδειγμα τη δήλωση που έκανε έξω από το εργοστάσιο της Coca – Cola:
«Οι μαζικές απολύσεις, η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, το κλείσιμο των εταιριών δεν είναι το δίκιο. Είναι οι νόμοι τους. Το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί και όχι οι τεχνοκράτες της τρόικας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε σκυφτοί, σύντροφοι. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε αυτοί θα είναι σκυφτοί».
Το ότι τα λόγια της αποτελούν μια παραλλαγή των λεκτικών λεονταρισμών του Τσίπρα, ο οποίος στο τέλος και το κεφάλι έσκυψε και τα παντελόνια του κατέβασε, δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, κι αυτό ακριβώς έχει σημασία και τώρα που θα ακολουθεί κι αυτή τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.
Αξέχαστη θα μείνει και η ομιλία της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, δύο μέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Εκεί η Αχτσιόγλου «τα έδωσε όλα», για να πείσει όσους περισσότερους μπορεί να ψηφίσουν το κόμμα. «Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων, επαναφορά 13ης σύνταξης σε χαμηλοσυνταξιούχους έως 700 ευρώ, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 751 ευρώ, αποκατάσταση των ΣΣΕ, της μετενέργειας, κατάργηση των μνημονιακών ρυθμίσεων για τις μαζικές απολύσεις», είχε πει τότε.
Γνωρίζοντας πλέον το τι έπραξε στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την υλοποίηση αυτών των υποσχέσεων (και όχι μόνον), αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το ηθικό και πολιτικό υπόβαθρο που διέπει και την εν λόγω συριζαία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-h-achtsioglou-eskize-ki-auth-ta-mnhmonia#ixzz4PW2ioRBP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου