OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Αυτοί οπλίζουν το χέρι των τρομοκρατών: Η “φυλλάδα των συντακτών” χαρακτηρίζει την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Γερμενή ως... «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες»

Αυτοί οπλίζουν το χέρι των τρομοκρατών: Η “φυλλάδα των συντακτών” χαρακτηρίζει την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Γερμενή ως... «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες»Αυτοί οπλίζουν το χέρι των τρομοκρατών: Η “φυλλάδα των συντακτών” χαρακτηρίζει την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Γερμενή ως... «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες»Αυτοί οπλίζουν το χέρι των τρομοκρατών: Η “φυλλάδα των συντακτών” χαρακτηρίζει την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Γερμενή ως... «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες»
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 - 15:35 50
Αυτοί οπλίζουν το χέρι των τρομοκρατών: Η “φυλλάδα των συντακτών” χαρακτηρίζει την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Γερμενή ως... «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες»
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» όχι μόνο δεν καταδίκασε την παρολίγον δολοφονική ενέργεια εναντίον του Συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή από ομάδα 30 περίπου παρακρατικών «αντιφασιστών», αλλά με ένα κατάπτυστο κείμενο που υπογράφει η Α(ντα) Ψ(αρρά) επιχειρεί να υποβαθμίσει την σημασία του γεγονότος και να αποπροσανατολίσει το περιεχόμενο της επίθεσης.
Με τον απίστευτο τίτλο «Ανάληψη ευθύνης για το μπερντάκι σε χρυσαυγίτες» η Ψαρρά παραθέτει την εκδοχή των παρακρατικών, αλλά η ουσία (και η χυδαιότητα) βρίσκονται αλλού.
Χαρακτηρίζει την παρολίγον δολοφονική επίθεση ως «επεισόδιο» (!) και λίγο πριν το τέλος του κειμένου της ως «συμπλοκή» (!!), την στιγμή που υπήρξε επίθεση με σιδηρολοστούς από περίπου 30 άτομα εναντίον του Γιώργου Γερμενή, ενός αστυνομικού που τον συνόδευε και μιας γυναίκας. Την άνανδρη επίθεση, λοιπόν, τριάντα (30) ατόμων έναντι τριών (3) η Ψαρρά την ονομάζει… «συμπλοκή»!
Μαθήματα «αντιφασιστικής δημοσιογραφίας»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Αλήθεια, ο χαρακτηρισμός «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ηθική αυτουργία στην παρολίγον δολοφονική επίθεση; Ο (εξαφανισμένος – λόγω Τραμπ - το τελευταίο χρονικό διάστημα) Δημήτρης Ψαρράς τι έχει να πει για τα γραφόμενα της συζύγου του; Αποτελούν ή όχι ηθική αυτουργία και ανάληψη… δημοσιογραφικής ευθύνης;
Ας θυμηθεί τι έγραφε (προκαλώντας τον γέλωτα) για την περίπτωση του ξυλοδαρμού Κουμουτσάκου…



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumplokh-kai-mperntaki-se-chrusaugites-onomazei-h-efhmerida-twn-suntaktwn-t#ixzz4Qkh1lrbY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου