OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογώνΜία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί .... - ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή Αυγή


Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία.
Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα, όπου θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου, που στήριζαν την Κλίντον, η οποία παίρνει μαύρα λεφτά από τον Ερντογάν και υποθάλπει τους πιο ακραίους, αλβανικούς, ανθελληνικούς κύκλους.
Μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας με το μνημόνιο και την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-gia-to-apotelesma-twn-amerikanikwn-eklogwn-binteo#ixzz4Pb7HWIlM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου